9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦСКА Москва – Байер Леверкузен, (22 ноември 2016), Шампионска лига

Във вторник вечер /22 ноември 2016г/ от 19:00ч. руският ЦСКА Москва посреща германския Байер Леверкузен в среща от петия кръг на група Е в Шампионска лига. Този двубой е от изключителна важност и за двата състава, като домакините ще бъдат в търсене на първата си победа в груповата фаза този сезон, а „аспирините“ все още са без загуба в турнира и ще се опитат да продължат тази поредица.В средата на месец септември насред Германия, московчани измъкнаха равенството – 2:2 след пасив от два чисти гола. Германците набързо успяха да вземат преднина след попадения на Адмир Мехмеди и Хакан Чалханоглу, но руснаците се добраха до хикса след голове на Алан Дзагоев и Роман Еременко. Положението в тази група Е стана доста напечено и три отбора имат почти еднакъв шанс за продължаване напред в надпреварата. Водач тук е френският Монако с актив от 8 точки пред Байер Леверкузен, които са с 6 пункта, на третото място е английския Тотнъм с 4 точки и на последното място е състава на ЦСКА Москва с 2 точки на сметка си. Коефициентът за домакински успех се приема на 3,80, равенството е 3,50, а победа за гостите се определя на 2,10.

ЦСКА Москва изпитва сериозни затруднения до този момент в турнира на Шампионска лига. Московчани записаха две равенства и две поражение в досегашните си срещи и класирането им в следващата фаза е по – скоро илюзорно. Така пред тима стои една единствена задача – борба за третото място, даващо право на участие в Лига Европа напролет. За тази цел обаче ЦСКА Москва се нуждае от задължителна победа, която да съхрани шансовете им. Тимът беше изпаднал в мини криза и нямаше победа в шест поредни срещи във всички състезания, но през изминалия уикенд се наложиха с 1:0 като гост на Арсенал Тула в руската Премиер лига и проблемите от последните месеци изглеждат забравени. Един от основните играчи на тима Роман Ерменко е наказан и ще пропусне този двубой, а освен него под въпрос остава халфа Александър Куана.

Байер Леверкузен все още е без загуба след първите четири кръга на груповата фаза в Шампионска лига, като „аспирините“ записаха един успех и три равенства до този момент в група Е. Преди две седмици те изпуснаха да вземат победата срещу коравите руснаци, но сега мача ще бъде съвсем различен. Тимът допусна загуба с 2:3 от РБ Лайпциг в Бундеслигата през този уикенд, като така бе сложен край на серия от четири поредни победи във всички турнири и по всичко изглежда. С травми преди този мач са халфовете Ларс Бендер и Карим Белараби, както и нападателя Щефан Кислинг.

Прогноза : ЦСКА Москва – Байер Леверкузен: ЦСКА Москва @ 3,80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации