7.9 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦСКА-София – Ботев Пловдив, на живо

Фернандо Каранга остава аут за първия мач от плейофната фаза

ЦСКА-София - Ботев Пловдив
Прогноза: Под 2,5 гола
Коефициент: 2,25 в Efbet + 100 лв. бонус

ЦСКА-София и Ботев Пловдив играят днес в първа среща от плейофната фаза на първенството. „Армейците“ ще търсят трите точки на всяка цена, тъй като това е единствената възможност да се преборят за титлата този сезон. В първата част на шампионата ЦСКА-София нямаше проблеми с Ботев, като победи „канарчетата“ с 6-2 „Под Тепетата“, а в столицата двата отбора завършиха наравно.

Стамен Белчев остава без двама ключови футболисти днес. Това са головата машина Каранга и Николай Бодуров. Наред с това контузен е и титулярния страж Георги Китанов. В последните четири мача, „червените“ взеха пълен актив от точки, но не успяха да запишат нито една убедителна победа. Стопиха разликата с лидера Лудогорец до три точки, но дали ще успеят да се справят без Каранга в предстоящото домакинство?

Мястото на Фернандо Каранга ще заеме колумбиеца Бланко, който заедно с Кирил Десподов ще трябва да преодолеят защитата на „канарчетата“. В този мач за първи път ще видим Барт и Чорбаджийски да си партнират в защита. В центъра на терена Белчев ще заложи на Пинто и Лое. Кристиян Малинов е натрупал доста картони и ще бъде съхранен за следващ мач, тъй като още един картон ще го остави извън терена за три мача. Новото попълнение Укра също попадна сред избранниците на Стамен Белчев, и нищо чудно португалеца да направи своя дебют срещу Ботев Пловдив.

Гостите нямат сериозни проблеми и ще пристигнат в състава, с който разгромиха Дунав Русе. Единствения контузен остава халфа Фелипе Бризола. Ботев Пловдив нямат загуба в последните четири кръга, и могат да се похвалят с доста по-добри резултати от своя съперник за този период.

В София двата отбора не правят резултатни срещи, която тенденция вероятно ще се запази и в този мач, още повече имайки предвид липсата на Каранга в редиците на ЦСКА.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации