11.2 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

ЦЮРИХ – ВИЛЯРЕАЛ, (24 НОЕМВРИ 2016), ЛИГА ЕВРОПА

В четвъртък вечер /24 ноември 2016г./ от 20:00ч. швейцарския Цюрих се изправя срещу испанския Виляреал в среща от 5 – ия кръг в група Л на Лига Европа. Тази група се превърна в една от най  – интересните и непредвидими, като и четирите отбора в нея имат реални шансове за продължаване във фазата на директните елиминации. Съперниците в тази двубой са с равен брой точки по 5 и разделят второто място. Лидер тук е турският Османлиспор с 7 точки в актива си, а на последното място е тима на румънския гранд Стяуа Букурещ с три точки. Световните букмейкъри определят испанският тим като фаворит в този дуел с коефициент от 1,91 за техен успех. Прогноза за равенство може да извършим при ставка от 3,60, а победа за Цюрих се оценява на 4,50.

Цюрих стартира със загуба в групата именно срещу настоящия си съперник – 1:2 на испанска земя. Слето това дойде и единствения им успех до момента над Османлиспор със същия резултат, а след това швейцарският отбор направи два хикса със  Стяуа Букурещ – 1:1 и 0:0. Цюрих се представя доста стабилно до момента в Лига Европа и има реални шансове за продължаване в следващия етап на турнира. Като това не е никак зле за отбор подвизаващ се във втора лига на швейцарския футбол. В досегашните 18 срещи на тима във всички турнири, единствено настоящия им съперник ги победи през сезона, но все пак да не забравяме че Цюрих играе в втора лига на Швейцария. Единственият с травма в техния лагер е халфа Жил Япи Япо.

Както вече казахме, Виляреал тръгна с успех в Лига Европа срещу настоящия си съперник, а след това последваха равенства като гости на Стяуа – 1:1 и на Османлиспор 2:2, а в последния кръг отстъпиха на турците насред Испания с 1:2. Така тима на Фран Ескриба ще търси своя първи успех в Лига Европа от три срещи насам. Виляреал определено не се намира в най – силното си представяне като за последните четири мача – спечели веднъж и загуби на три пъти. Като гост пък състава няма победа от средата на месец септември и оттогава насам записа шест срещи без успех далеч от дома. Извън групата за пореден път ще останат трайно контузените Роберто Солдадо и Боян Джокич.

Виляреал е далеч по – класният по – стойностен от тима то двата и ще спечели този двубой за да си подпечата класирането за директните елиминации. Цюрих се представя на стабилно ниво до момента в групата, но все пак един втородивизионен швейцарски отбор няма как да има потенциал за следващия етап на турнир като Лига Европа.

ПРОГНОЗА ЦЮРИХ – ВИЛЯРЕАЛ : 2 @ 1,91 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации