7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Арсенал (04 фев 2017) прогноза, Висша Лига

Челси и Арсенал излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 04.02.2017г. (събота) от 14:30 часа българско време на стадион Стамфорд Бридж, а главен съдия на мача ще бъде Мартин Аткинсън.

Челси стигна до стратегическо равенство 1:1 при гостуването си на Ливърпул през седмицата. Така сините остават убедителни лидери с 9 точки преднина на върха в класирането. Сега пред момчетата на Антонио Конте предстои ново дерби, а те имат да си отмъщават за загубата с 0:3 на Емиратс от Арсенал в началото на сезона.

След важния гол срещу Ливърпул се разбра, че Давид Луиз е измъчван от травма в коляното. Въпреки това централния защитник отново ще стисне зъби и ще стартира като титуляр. Педро, който остана на резервната скамейка през седмицата сега се завръща сред избраниците на Антонио Конте. Испанското крило ще заеме мястото на Вилиан в стартовите единадесет на Челси. Други промени в състава на сините не се очакват.

Арсенал допусна огромен гаф, като загуби с 1:2 като домакин на Уотфорд през седмицата. Така артилеристите пропуснаха да съкратят изоставането до върха в класирането и остават на 3-то място с актив от 47 точки. Дербито с Челси се явява последен шанс за момчетата на Арсен Венгер да върнат шансовете си за спечелването на титлата във Висшата Лига.

Аарън Рамзи получи контузия срещу Уотфорд, която ще го извади от дербито с Челси. Така в отсъствието и на наказания Гранит Джака, в средата на терена ще стартира Алекс Окслейд Чембърлейн. С травми в състава на Арсенал са Санти Касорла, Матьо Дебюши, а Мохамед Еленени продължава участието си в турнира за Купата на Африканските нации. Дани Уелбек не попадна в състава срещу Уотфорд, но сега се очаква да получи доверието на Арсен Венгер макар и като резерва.

Челси играе изключително прагматично и ще търси нов успех, който да доближи сините до титлата. Арсенал пък е на приливи и отливи и едва ли ще успее да измъкне нещо от негостоприемния Стамфорд Бридж.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Челси @ 2.00 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации