7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Манчестър Юнайтед, Купата на Англия, Четвъртфинали (13 март 2017)

Манчестър Юнайтед е гост на Челси в четвърфинален мач от турнира за Купата на Англия. Двубоя между двата гранда е в понеделник вечер (13 март) от 21:45 часа.

Последните слухове около този двубой гласяха, че „специалния“ ще извади изцяло юношески състав, при което коефициента за победа на „червените дяволи“ скочи до 4.50 в Efbet, но се оказва, че това съвсем не е така.

Моуриньо изобщо не е отписал Купата на Англия и ще използва всичко най-добро, с което разполага. Юношите нямат място срещу Челси, и макар програмата на Юнайтед да е доста натоварена, в състава има достатъчно футболисти, който да се въртят за да поддържа фронта.

Букмейкърите не очакват „специалния“ да спечели този трофей и залози за това се приемат на коефициент от над 9.00. В директния сблъсък срещу Челси, Ман Юнайтед са аутсайдери и засега коефициента продължава да е висок – 4.50, докато за домакинска победа той е 1.90.

Манчестър Юнайтед не успя да се справи с Ростов по-рано през седмицата, когато завършиха 1-1 (както и ние прогнозирахме) в Лига Европа. В крайна сметка този резултат не е лош и всичко ще се реши в реванша на Острова.

Умората в състава на Моу със сигурност е налице, но няма как да се стигне до юношите на Ники Бът. Юнайтед желае този трофей и е негов неколкократен носител, затова в състава ще има промени, но промени свързани с този състав, който игра с Ростов.

Челси са фаворити и без Юнайтед да играят с юношите. Горчивата статистика показва, че „червените дяволи“ не успяват да надиграят този съперник в Лондон от 2012 година насам, а само преди няколко месеца Моу бе наказан с бруталното 4-0 от бившия си състав.

В Купата на Англия останаха доста от топ тимовете в Англия, като Арсенал, Ман Сити и Тотнъм, което предвещава сериозна битка, а фаворита в предстоящия мач определено е Челси!

Прогноза: 1 @ 1.90 коефициент Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации