9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Манчестър Юнайтед Прогнози и Превю

Челси - Манчестър Юнайтед Превю и Футболни Прогнози от 7dniprognozi.comЧелси – Манчестър Юнайтед
Англия, Премиър Лийг
Начало: събота, 20 окт 2018, 14:30
Стадион: „Стамфорд Бридж“

В ранния съботен следобен Челси приветства на своя „Стамфорд Бридж“ Манчестър Юнайтед. Това е второ поредно домакинство за „сините“, след като през месец май тази година, двата отбора отново спориха тук в среща от финала от Фа Къп, спечелен от Челси с 1-0.

Маурицио Сари ще се опита на всяка цена да утвърди отбора си на първото място, което в момента делят с Ман Сити и Ливърпул. „Сините“ са отпочинали след международната пауза и имат всички предпоставки да се справят с колебливите „червени дяволи“ на Моуриньо.

В лагера на Челси аут остава единствено Антонио Рюдигер.

Манчестър Юнайтед определено изживяваха доста неволи напоследък, а вътрешните битки продължават. Междувременно отбора успя да се завърне към победния път, след като стигна до пълен обрат над Нюкасъл у дома. Преди началото на този кръг „червените“ заемат 8-ма позиция със спечелени 13 точки от изминалите 8 кръга. Тези резултати все още не са трагични, но за титла феновете на Юнайтед не могат и да мечтаят.

Добрите новини за Моу са свързани със завръщането в игра на Джеси Лингард, който е аут от терените след загубата от Дарби Каунти, а заедно с него очакваме в игра да се включи и Андер Ерера.

Челси – Ман Юнайтед Един срещу Друг (H2H)

Челси няма загуба от Манчестър Юнайтед у дома в последните пет мача във всички турнири. „Сините“ спечелиха в три от последните пет мача, като успяха да запазят суха мрежата си в три от тези домакински срещи.

Челси играят доста прибрано и дефанзивно този сезон, а доказателство за това са четирите сухи мрежи от началото на кампанията. Отбора е добре подготвен срещу селекцията на Моуриньо, и макар „червените дяволи“ да желаят доверието към тях да се възстанови, това няма да се случи на „Стамфорд Бридж“ в Лондон!

Прогноза Челси – Ман Юнайтед:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации