Челси – Нюкасъл събота 12 януари

Челси – Нюкасъл – Прогноза

Челси ще се позабавлява с един много добре познат съперник в лицето на Нюкасъл.

Разликата между класата на тимовете е от земята до небето като едните имат футболисти с каквито другите биха се сдобили само ако се случи нещо извънредно и някой мултимилионер придобие собствеността.

Нюкасъл имаше своите силни години, но като цяло през последните 10 Челси е в пъти по-успешният от двата тима. „Сините“ не са онова страшилище, което бяха преди няколко години и въпреки това все още имат с какво да впечатлят. От известно време насам те са в една мини-криза и макар да печелят, винаги го правят с минимална разлика. Дойде мигът, в който те ще си позволят да се позабавляват на зеления килим и да разгромят своя съперник.

От дълго време насам в такива големи съперничества Нюкасъл излиза плътно прибран в своята половина и се надява на някакво чудо, за да вкара гол. И тук тимът ще намери път към противниковата врата и въпреки това ще отнесе страшно много голове.

Дубравка ще има много неприятни минути на „Стамфорд Бридж“, които ще завършат за него с инкасирането на минимум 3 гола.

ПРОГНОЗА: Над 2,5 @ 1.60 в efbet + 100 лв. Начален Бонус*

Челси новини

С контузия на кръста е Рубен Лофтъс-Чийк, а Марко ван Гинкел лекува травма в коляното – и двамата пропускат този мач. Под въпрос остава Алваро Мората с мускулна контузия.

Нюкасъл новини

За гостите с контузия на лакът е Карл Дарлоу, Йошинори Муто е с националния тим на Япония, а Джонджо Шелви лекува контузия на бедрото. Под въпрос за свраките са Мохамед Диаме с контузия в слабините, Сунг-Йонг Ки с мускулна контузия и Федерико Фернандес с травма на ханша.

Вземи 100 лв. Начален Бонус* от efbet Виж как!