23.3 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Челси – Тотнъм, Висша Лига, събота – 26 ноември

Челси и Тотнъм излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 26.11.2016г. (събота) от 19:30 часа българско време на стадион Стамфорд Бридж в Лондон, а главен съдия на мача ще бъде Майкъл Оливър.

Челси спечели с 1:0 като гост на Мидълзбро преди седмица. Това бе 6-ти пореден успех за сините, които не допуснаха нито един гол в тези мачове. Добрата серия на Челси изкачи отбора на първо място в класирането с актив от 28 точки, а сега предстои сериозно дерби срещу Тотнъм.

Антонио Конте няма почти никакви проблеми преди дербито с шпорите. Единствените, които ще пропуснат мача с Тотнъм са Курт Зума и Марко Ван Гинкел, които обаче са близо до своето завръщане в игра. Липсата на контузени и наказани футболисти означава, че няма да видим никакви промени в състава на Челси. Антони Конте ще заложи на състава донесъл му 6 поредни победи във Висшата Лига и изкачил сините на 1-то място в класирането.

Тотнъм инфарктно с 3:2 срещу Уест Хям преди седмица. Успеха прекъсна серия от 4-ри поредни равенства на шпорите във Висшата Лига, като тима се намира на 5-то място в класирането с актив от 24 точки. През седмицата настроението в лагера на Тотнъм бе помрачено след като отбора отпадна от Шампионската Лига след загуба при гостуването на Монако с 2:1. Момчетата на Маурисио Почетино обаче нямат време за отчаяние тъй като на тима предстои лондонското дерби с Челси.

В лагера на Тотнъм имат сериозни проблеми на позицията на левия бек. Титуляра Дани Роуз е наказан, а резервата Бен Дейвис – контузен. Така като ляв бранител ще стартира Ян Вертонген, а в центъра на защитата партньор на Ерик Дайър ще бъде Кевин Вимер. Останалите контузени в отбора са Ерик Ламела, Маркус Едуардс и Тоби Алдервейрелд. Въпреки добрата си форма в последните мачове, младия Хари Уинкс ще остане на резервната скамейка в дербито.

Челси се намира в превъзходна форма и влиза в добро настроение в битката с Тотнъм. Шпорите значително свалиха формата си в последния месец и смятаме, че ще имат сериозни проблеми в гостуването си на Стамфорд Бридж.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Челси @ 1.70 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации