9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Черно Море – Пирин Благоевград, Първа Лига, петък – 18 ноември

Черно Море и Пирин Благоевград излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 18.11.2016г. (петък) от 17:30 часа българско време на стадиона в Каварна, а главен съдия на мача ще бъде Станислав Тодоров.

Черно Море загуби гостуването си на Левски с 1:0 преди паузата за национални отбори. Така моряците прекъснаха серия от 4 поредни победи в Първа Лига, но въпреки това запазиха 3-тото си място в класирането с актив от 23 точки. Срещу Пирин, момчетата на Георги Иванов ще се опитат бързо да се върнат на победния път в първенството.

Александър Чанович е единствения контузен в лагера на Черно Море. Това обаче не е проблем за моряците, тъй като сръбския страж бе изместен в последните мачове от титулярното място от чеха Премисъл Коварж. Проблем за Георги Иванов обаче са наказанията на Бакари и Ондрей Сукуп, които натрупаха жълти картони. Така на върха на атаката на Черно Море ще видим Марек Кузма, а вероятно на десния бек ще стартира универсалния футболист Даниел Георгиев.

Пирин загуби гостуването си на Нефтохимик с 3:1 преди паузата. Така орлетата остават без победа в Първа Лига в 4 срещи и логично се смъкнаха на 10-то място в класирането с актив от 14 точки. Феновете на Пирин отдавна искат оставката на треньора Стефан Генов, а лошо представяне на отбора при гостуването на Черно Море може и да наложи смяната на специалиста.

В лагера на орлетата имат сериозни проблеми в средата на терена преди визитата в Каварна. Стефан Генов няма да може да разчита на двамата си основни халфове – Орлин Старокин и Антон Костадионов, които са наказани. Така специалиста ще трябва да търси промени в своя състав, което неминуемо ще се отрази върху играта на отбора.

Въпреки загубата от Левски, Черно Море се намира в страхотна форма. Гостите от Пирин пък са на обратния полюс и ще имат проблеми в тази среща. Домакините са големия фаворит в мача и ще затвърдят 3-тото си място в класирането с победа на стадиона в Каварна.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Черно Море @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации