14.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Чехия – Турция 21.06.2016 – ЕВРО 2016

Изключително слабо представяне за Чехия и Турция в настоящото Евро 2016. Двата отбора ще изиграят своя трети мач в турнира този вторник (21 юни) от 22:00 часа българско време.

Турция поднесе най-голямото разочарование на своите привърженици, след като от тях се очакваше далеч по-добра игра. Същото можем да кажем и за Чехия, които завършиха на първо място в своята квалификационна група, а сега имат само една спечелена точка. Турция игра безобразно слабо и загуби заслужено и в двата си мача без да вкара гол. Чехия също демонстрира посредствена игра, но поне във втория кръг с голяма доза късмет в 89-тата минута след дузпа успяха да стигнат до равенство с Хърватска.

Днес, в този последен кръг от груповата фаза Чехия се нуждае от задължителна победа, при това убедителна, като същото се отнася и за Турция, макар че за тях дори и победата няма да е напълно достатъчна. Припомняме Ви, че Турция и Чехия играха в една и съща квалификационна група, като си размениха по една победа при гостуванията. Последната среща на двата отбора на подобен форум е през 2008 година, когато Турция побеждава с 3-2 чехите на Евро 2008.

Чехия

Чехия стартираха участието си в груповата фаза с мач срещу шампиона Испания. Избраха да играят защитно още от първата минута на мача и това доведе до загуба, макар и минимална с 1-0. Можеха и да спечелят точката срещу Испания, но Чех не издържа накрая и допусна късен гол в 87-мата минута, като преди това извади доста чисти положения.

Във втория кръг срещу Хърватска, Чехия играха доста по отворено, което обаче им поднесе неприятна изненада и до 76-тата минута изоставаха в резултата с 0-2. И двата гола паднаха след груби грешки в халфовата линия и защитата, който в крайна сметка успяха да поправят и изравниха резултата до 2-2. С тази точка Чехия все още могат да мечтаят за осминафиналите, но това ще се случи само и единствено със победа над Турция.

Турция

Турция се нарежда рамо до рамо с Украйна като отборите донесли най-голямо разочарование в този турнир. Южните ни съседи бяха категорично надиграни и в двата мача досега, като особено бездейни бяха срещу Испания, като позволиха да ги бият с 3-0, което всъщност е най-добрия резултат в турнира за момента.

Каквито и промени да направи Фатих Терим, нищо не сработваше. Целия състав сякаш нарочно не играе, особено капитана Арда Туран, който е неузнаваем. Срещу Чехия отново ще видим рокади на терена. Шахин може да получи титулярно място и да заеме позиция в средата на терена. Заедно с него минути на „слава“ могат да си извоюват младоците Мора и Сахан, както и Малли. Фатих Терим няма какво повече да губи, затова ще се опита малко да изчисти името си с този последен мач.

В тази среща равенството не е търсеният изход за нито един от отборите. За Чехия още една точка само ще ги бетонира на третото място, което не е достатъчно, а Турция е време да се реваншират. Това обстоятелство ще отвори мача и съм сигурен, че ще станем свидетели на голове и в двете врати!

Прогноза: Гол/Гол при 1.90 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации