9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Щурм Грац – Аякс

Дъжд от голове на “UPC арена“ в Грац

ЩУРМ ГРАЦ – АЯКС
Шампионска лига, 2-ри пред. кръг
Сряда, 01 авг 2018 г., 21:30 ч.
Гледай на живо в efbet

Нямаме никакви съмнения, относно качеството на този двубой. Двата отбора ще ни демонстрират атакуващ и резултатен футбол. Полският арбитър Бартош Франковски ще изведе двата състава точно в 21:30 българско време.

Това, което наблюдавахме през изминалата седмица не бе никак лошо. Макар че Аякс бе по-активният тим, който не спираше с постъпателните действия към половината на Щурм, няма как да отречем, че гостите също имаха своите шансове и неведнъж застрашиха вратата на Андре Онана. Холандският отбор не очарова с представянето си в летните контроли, но работата на Тен Хаг изглежда даде резултат. Аякс стоя много по-добре след почивката и успя да демотивира играчите на австрийския отбор.

В състава на Щурм няма проблеми, докато в този на Аякс те не са малко. Срещата със сигурност пропуска защитникът Жоел Велтман, а под въпрос остават още трима състезатели, поради контузии. Надяваме се, че австрийският състав ще разгърне пълния си потенциал в атака и ще преодолее поне веднъж холандската защита. През уикенда Щурм спечели срещу Хартберг с 3:2 в първия мач от първенството. Да, вярно е, че разликата между Хартберг и Аякс е твърде голяма, но ако вицешампионът на Австрия излезе със същата нагласа, холандският гранд ще изпита трудности.

От направения анализ става ясно, че ще търсим голове. Няма как да е другояче, след като се изправят два тима, идващи от резултатни първенства, каквито са австрийската Бундеслига и Ередивизи. Коефициентът за над 2.5 е най-висок в Ефбет, като достига 1,85. Прекрасна възможност за трупане на положителен профит в началото на месеца.

Прогноза Щурм Грац – Аякс: Над 2,5 гола @ 1.80 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:30 ч. на 31.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации