5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Аталанта, Серия А, събота – 03 декември

Ювентус и Аталанта излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 03.12.2016г. (събота) от 21:45 часа българско време на Ювентус Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Антонио Дамато.

Ювентус загуби тежко с 3:1 при гостуването си на Дженоа преди седмица. Така Старата Госпожа прекъсна серия от 4 поредни победи, а аванса на върха в класирането бе съкратен на 4 точки. Сега феновете на отбора чакат подобаваща реакция от момчетата на Макс Алегри срещу Аталанта.

В следващите месеци, Ювентус ще бъде без основни футболисти в лицето на Леонардо Бонучи и Дани Алвеш, които получиха контузии срещу Дженоа. Те се присъединяват в лазарета на Старата госпожа, където са още Андреа Бардзали и Марко Пяца. Така Макс Алегри няма сериозен избор в защита, където в твърди титуляри ще се превърнат Даниеле Ругани. Мехди Бенатия и Джорджо Киелини. Пауло Дибала се завърна в тренировките след като излекува контузия, но засега ще остане резерва за сметка на Марио Манджукич, който ще партнира на Гонзало Игуаин в нападение.

Аталанта спечели с 2:0 гостуването си на Болоня. Това бе 6-ти пореден успех за синьо-черните в Серия, който ги изкачи до 5-то място в класирането с актив от 28 точки. Момчетата на Джан Пиеро Гасперини пристигат в Торино с приповдигнато самочувствие и с мисълта да затруднят максимално шампиона Ювентус.

Ертрит Бериша, Абдулай Конко и Алберто Палоски пропускат предстоящата среща заради контузии. Роберто Галардини пък е наказан и също няма да го видим в игра на Ювентус Стейдиъм. Добрата новина за Джан Пиро Гасперини е завръщането в игра след контузия на Рафаел Толой. Той стартира като титуляр в центъра на защитата, а на резервната скамейка ще остане Ервин Зуканович.

Феновете на Ювентус очакват реакция от отбора след тежката загуба от Дженоа. Аталанта се намира в страхотна форма, но сега гостува на най-негостоприемния стадион в Италия. Старата госпожа ще стартира много ентусиазирано в мача и смятаме, че ще реши нещата в своя полза още до почивката.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус/Ювентус ПП/КР @ 2.00 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации