10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Аталанта (11 яну 2017)

Ювентус посреща Аталанта в мач от 1/8-финалите в турнира за Купата на Италия. Двубоят Ювентус – Аталанта е в сряда (11 декември) от 21:45 часа на стадион „Ювентус Стейдиъм“. Срещата може да проследите онлайн, на живо директно от тук Efbet

„Старата госпожа“ стартира 2017 година с класически успех над Болоня. Гонсало Игуаин и Паоло Дибала се разправиха със съперника още до почивката и донесоха нови три точки на „бианконерите“ по пътя към титлата.

Ювентус имат актив от 45 точки на върха в класирането, с четири повече от втория Рома като Юве има и мач по-малко. Ювентус спечели последните две издания на турнира за Купата на Италия и преследва трето поредно отличие.

Тимът на Масимилиано Алегри е задължен да постигне дубъл в Италия, тъй като е класа над останалите отбори на Ботуша. В първенството Ювентус е в серия от 26 поредни победи на собствен терен, като добавим и мачовете в турнира за Купата, то тази серия е над 30 срещи. Надали „бианконерите“ ще подценят предстоящия си съперник и ще преследват нов успех срещу една от сензациите в Серия „А“ този сезон.

Аталанта се представя много силно през тази кампания като се намира на шесто място в подреждането с актив от 35 точки. Тимът от Бергамо стартира по отличен начин 2017 г., след като разби Киево с 4:1 като гост. Така те записаха втори пореден успех в Калчото и трети последователен мач без загуба.

В началото на месец декември Аталанта отстъпи с 1:3 на „Ювентус Стейдиъм“. Сега те ще се стремят да постигнат по-добър резултат, но отлично знаят, че се изправят срещу доста по-силен отбор и ще трябва да приемат играта в собствената си половина и да разчитат на контра-атака.

Ювентус е серия от седем поредни победи у дома срещу този съперник. „Старата госпожа“ спечели последните 13 мача срещу Аталанта и това е един от най-удобните им противници в Италия. Очаквам тимът на Алегри отново да бъде безкомпромисен и да се класира по категоричен начин за ¼-финалите.

Футболни прогнози за Ювентус – Аталанта:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации