5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Интер (05 фев 2017) прогноза, Серия А

Ювентус и Интер излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 05.02.2017г. (неделя) от 21:45 часа българско време на Ювентус Стейдиъм, а главен съдия на мача ще бъде Никола Рицоли.

Ювентус спечели без проблеми гостуването си на Сасуоло в последния кръг с 2:0. Така бианконерите увеличиха преднината си на върха в класирането на 4 точки, като имат и мач по-малко от втория Рома. Дербито с Интер е пореден тест за момчетата на Макс Алегри, който ще покаже дали са готови за поредна титла в Италия.

Марио Лемина, който е контузен е единствения отсъстващ в лагера на Юве. Новата формация – 4-2-3-1 на която залага Макс Алегри, вероятно ще коства титулярното място в средата на терена на Клаудио Маркизио. Миралем Пянич ще стартира редом до опитния Сами Кедира в центъра на полузащитата, а зад гърба на Гонзало Игуаин ще видим сънародника му – Пауло Дибала. Марио Манджукич пък отново ще действа в нетрадиционна позиция за него – на лявото крило. Въпреки че се излекува от контузия, десния бек – Дани Алвеш ще остане на резервната скамейка за сметка на Стефан Лихтщайнер.

Интер спечели с 3:0 срещу Пескара преди седмица. Това бе 7-ма поредна победа за нерадзурите в Серия А, която ги изкачи на 4-то място с актив от 42 точки. През седмицата, момчетата на Стефано Пиоли се простиха с турнира за Купата на Италия след загуба от Лацио с 1:2 и могат да се концентрират изцяло върху първенството. Мача с Ювентус пък е много важен за Интер в битката за квотите за Шампионска Лига.

С оглед на факта, че след наказание в състава на нерадзурите се завръща Кристиан Ансалди, Стефано Пиоли има на разположение всички свои футболисти. С оглед добрата форма на Интер, треньорския щаб на отбора едва ли ще прибегне до промени в състава. Така на резервната скамейка отново ще останат Евер Банега и Джефри Кондогбия, а Едер ще бъде първа опция за промяна в атака ако такава се налага.

Ювентус ще търси задължителна победа, която ще бъде много важна по пътя към титлата. Интер се намира в добра форма, но това е съвсем различен мач за нерадзурите. Стефано Пиоли разполага с много млади играчи, които трудно ще се противопоставят на много опитния си домакин.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус @ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации