10.1 C
Ню Йорк
неделя, май 5, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Милан, Суперкупа на Италия, петък – 23 декември

Ювентус и Милан излизат един срещу друг във финална среща за Суперкупата на Италия. Двубоя ще се изиграе на 23.12.2016г. (петък) от 18:30 часа българско време на Хамад Стейдиъм в Доха, Катар, а главен съдия на мача ще бъде Антонио Дамато.

Ювентус спечели дербито с Рома преди седмица с 1:0. Така Старата госпожа дръпна със 7 точки на върха в класирането в Италия. Сега момчетата на Макс Алегри ще опитат да добавят поредния си трофей в последните години.

Леонардо Бонучи и Даниел Алвеш не отпътуваха за Катар заради контузии. Доброто представяне на защитата срещу Рома означава, че едва ли ще видим промени в нея. Така Даниеле Ругани и Джорджо Киелини ще стартират в центъра на отбраната, а Мехди Бенатия ще остане резерва. Пауло Дибала се завърна в игра след дълго лечение на контузия и се появи от скамейката срещу Рома. Много е вероятно, аржентинския бързак да получи титулярно място срещу Милан за сметка на Марио Манджукич. В средата на терена Макс Алегри няма да прави промени и отново ще заложи на четворката – Сами Кедира, Клаудио Маркизио, Стефано Стураро и пред тях Миралем Пянич.

Милан не успя да победи Аталанта преди седмица и завърши наравно 0:0. Това бе втори пореден мач без успех за росонерите в Серия А, който ги оставя на 5-то място в класирането с актив от 33 точки. Предстоящия мач е шанс за първи трофей от 2011-та година насам и момчетата на Винченцо Монтела ще бъдат крайно мотивирани.

Милан вече успя да запише победа срещу Ювентус през сезона, но този мач е много различен. Росонерите имаха проблеми с полета и пристигнаха с ден по-късно от своя противник в Катар. Рикардо Монтоливо, Давиде Калабрия и Матиас Фернандес са контузени в лагера на Милан. Твърде вероятно е Карлос Бака да изиграе последния си мач с екипа на Милан, тъй като се очаква негов трансфер през януари. Винченцо Монтела ще избере по-дефанзивна схема на игра, като Мбайе Нианг ще остане резерва. Така Джакомо Бонавентура ще има по-офанзивна роля, а в средата на терена ще стартират Андреа Бертолачи, Юрай Кучка и Мануел Локатели.

Ювентус спечели безброй подобни мачове в последните години. Старата госпожа знае как се печелят трофеи и младия отбор на Милан едва ли ще окаже сериозна съпротива на момчетата на Макс Алегри.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус @ 1.67 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации