12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Рома, Серия А, събота – 17 декември

Ювентус и Рома излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 17.12.2016г. (събота) от 21:45 часа българско време на Ювентус Стейдиъм в Торино, а главен съдия на мача ще бъде Даниеле Орсато.

Ювентус спечели с 3:1 градското дерби с Торино. Така Старата госпожа запази преднината си от 4 точки пред предстоящия съперник Рома. Дербито е много важно за момчетата на Макс Алегри, които могат да направят сериозна крачка към нова титла в Италия.

Даниел Алвеш и Леонардо Бонучи са двамата големи отсъстващи в състава на Ювентус. Техните места в стартовите единадесет ще заемат съответно Стефан Лихтщайнер и Андреа Бардзали. Пауло Дибала се завърна след лечение на контузия, но ще остане резерва. Аржентинския футболист ще бъде алтернатива през второто полувреме на Марио Манджукич и Гонзало Игуаин, които ще стартират мача. В средата на терена пореден мач като титуляр след като излекува тежка травма ще запише опитния Клаудио Маркизио, където ще си партнира с Миралем Пянич и Сами Кедира.

Рома спечели с 1:0 домакинството си на Милан преди седмица. С успеха в дербито, вълците събраха 35 точки и продължават да дишат във врата на Юве. Сега в Торино, момчетата на Лучано Спалите ще бъдат безкрайно мотивирани да направят крачка към край на хегемонията на Старата госпожа в Италия.

Леандро Паредес и Алесандро Флоренци са двамата трайно контузени в лагера на Рома. Мохамед Салах поднови тренировки след травма, но едва ли ще бъде използван като титуляр. Бруно Перес има проблем със своя глезен и ако не бъде възстановен навреме, на десния бек на защитата на Рома ще видим Антонио Рюдигер. В атака, зад гърба на Един Дзеко отново ще видим Стефан Ел Шаарави и Диего Пероти.

Ювентус е огромния фаворит за титлата в Италия. Въпреки добрата си форма, Рома ще има трудности в Торино. Старата госпожа показа в последните години, че извлича максималното от подобни дербита. Много е вероятно тази тенденция да се затвърди и сега.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Ювентус @ 1.75 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации