10.1 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Торино: футболни прогнози (06 май 2017)

Ювентус – Торино

Само три дни след като надигра Монако с 2:0 в Шампионска лига, Ювентус посреща Торино в градското дерби от 35-ия кръг на Серия „А“. Мачът е в събота, 6 май, от 21:45 часа на „Ювентус Стейдиъм“.

В сряда „Старата госпожа“ изигра поредния си силен мач в Европа, след като победи Монако като гост с 2:0 в първия полуфинал в Шампионска лига. Така тимът на Масимилиано Алегри докосва финала и надали ще пропусне възможността да спори за трофея.

Една победа дели Ювентус от трофея

В защита „бианконерите“ за пореден път бяха брилянтни и успяха да спрат едно от най-силните нападения в Европа. След като заключи вратата срещу Барселона, Джиджи Буфон отново бе на върха на възможностите си на „Стад Луи II” и не позволи на съперника да се разпише. В предстоящия мач срещу Торино при победа Ювентус ще стане шампион, а каква по-голяма радост за тях от това да си осигурят титлата срещу градския съперник.

Гостите са на девето място с актив от 49 точки и доиграват сезона. В миналия кръг „биковете“ направиха 1:1 у дома със Сампдория, за да запишат шести пореден мач без загуба.

Торино просто доиграват сезона

Торино се разписа в 13 поредни мача в Серия „А“ и очаквам да вкарат и в събота вечер. Ювентус демонстрира колебания в защита в миналия кръг срещу Аталанта, а сега ще бъдат и изморени от визитата до Монако, така че е много вероятно „биковете“ да вкарат, а дали „старата госпожа“ ще се разпише не мисля, че подлежи на съмнение.

Прогноза: Гол/Гол
Алтернативна прогноза: П/П Над 1,5 гола

Направи своя залог в Efbet с най-атрактивните коефициенти в мрежата и вземи допълнително 100 лева бонус към своята сметка онлайн! Регистрирай се още днес!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации