11.6 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Япония – Полша Прогноза

ЯПОНИЯ – ПОЛША
Световно първенство – Група Н
Сряда, 28 юни 2018 г., 17:00 ч.
Виж всички заложи в efbet

Решителен мач за Япония срещу отпадналата вече Полша. Ще успеят ли „самураите“ да изхвърлят Колумбия от осминафиналите в една от най-заплетените групи на Световното по футбол в Русия 2018.

Ситуацията в група Н на Мондиал показва следното: първите две места са окупирани от Сенегал и Япония, който са с по 4 точки. Непосредствено след тях е Колумбия с 3 спечелени точки и на последно място е Полша с 0 точков актив, което означава, че осминафиналистите ще бъдат определени след предстоящите тежки битки в четвъртък. За да прескочи груповата фаза Япония трябва да завърши наравно в този мач или да победи.

Селекционера Акира Нишино се очаква да не прави никакви промени в стартовия състав на Япония. „Самураите“ ще запазят състава си такъв, с който постигнаха важното равенство срещу Сенегал. Всички футболисти са на линия, което означава, че ще очакваме максимален резултат от техните действия на „Волгоград Арена“.

Междувременно за Полша не можем да кажем, че няма да видим промени. Селекцията на Адам Навалка този път ще излезе със схема 4-2-3-1, след като се видя, че експеримента им срещу Колумбия бе катастрофален.

Статистиката показва, че в последните 12 мача на Полша от Световното първенство са паднали по над 2,5 гола, а в същото време Япония допусна само една загуба в изиграните 11 мача от първенството.

За да се класира до осминафиналите Япония просто не трябва да губи този мач, което обаче няма да е лесно. Обезкървената дружина полска ще търси поне точката от този мач, за да не е кампанията им тотален провал.

Прогноза Япония – Полша: Япония и Над 2,5 гола @ 4.50 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 01:00 ч. на 28.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации