13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хамбургер и Байерн Мюнхен ще подновят борбата в Бундеслигата с резултатен мач

Хамбургер приема Байерн Мюнхен на Волкспаркщадион в първа среща от пролетния дял на немската Бундеслига. Двубоя е с начален час 21:30 часа в петък – 22.01.2016г., а главен съдия на мача ще бъде Феликс Цвайер.

Хамбургер завърши есенния дял на шампионата с три поредни двубоя без победа. Така динозаврите останаха на 10-то място в класирането с актив от 22 точки. Преди дербито с Байерн Мюнхен, треньора на домакините Бруно Лабадия има и някои проблеми с контузени играчи. Титулярния централен защитник на Хамбургер – Емир Спахич е аут за двубоя и неговото място ще бъде заето от Клебер. Партньор на бразилеца в средата на отбраната се очаква да бъде Йоан Джору. Швейцареца също има леки проблеми с травма и ако не се възстанови навреме за двубоя, шанс за изява може да получи Керим Каролус. В атака титулярния централен нападател – Пиер-Мишел Ласога е под голяма въпросителна за мача също заради контузия. Ако не бъде вдигнат на крака за петъчната среща, титуляр ще излезе Михаел Грегорич.

Байерн Мюнхен не показа най-добрата си форма преди края на първия полусезон. Баварците забоксуваха след като се разбра, че мениджъра им – Пеп Гуардиола ще напусне отбора през лятото. Въпреки това Байерн Мюнхен се намира на 1-во място в класирането, с актив от 46 точки и разполага с изобилие от качествени играчи, които да донесат титлата на Алианц Арена през лятото. Добрата новина за Пеп Гуардиола преди подновяването на битката в Бундеслига е завръщането в строя след контузия на Ариен Робен. Холандското крило ще се конкурира с младия Кинсли Коман за титулярно място в състава на баварците през пролетта. От двубоя с Хамбургер заради различни травми отпадат Франк Рибери, Хуан Бернат, Мехди Бенатия, Равиня, Свен Улрих и Марио Гьотце. Пеп Гуардиола ще избира между Хави Мартинес и Холгер Бадщубер за партньор на Жером Боатенг в центъра на защитата на Байерн Мюнхен.

В последните си два мача срещу Хамбургер, баварците отбелязаха общо 13 гола. Сега при подновяването на борбата в първенството, очакваме да видим отново безпощадна игра от Байерн Мюнхен, което гарантира голово зрелище на Волкспаркщадион в петък вечер в първия двубоя от пролетния полусезон на немската Бундеслига.

Прогноза Хамбургер – Байерн Мюнхен: Над 2.5 гола@ 1.55 коефициент Заложи в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации