13.3 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Тотнъм – Челси

Англия Висша ЛигаОще първия мач за 6-тия кръг във Висшата Лига е страхотното дерби между тимовете на Тотнъм и Челси. Два лондонски тима излизат в битка за трите точки и челните позиции. Мачът е с начален час 14:45 в събота.

Вилаш Бояш се изправя срещу бившия си клуб и на свое разположение има доста добри футболисти за да се разправи със сините от Лондон. През лятото Тотнъм осъществиха най-големия трансфер в историята на футбола след като продадоха Бейл на Реал Мадрид за 91 милиона евро. Парите бяха използвани добре и тима бе подсилен с доста играчи, а от старта на сезона можем да кажем че Бояш се е справил добре с избора си на футболисти, защото те определено са талантливи, пък и ширината на състава с която разполага португалеца е голяма. Тотнъм започнаха с четири победи и една загуба от Арсенал в първенството. Победите бяха над Норич, Суонзи, Вила и Кардиф. В групите на Лига Европа пък лондончани победиха Трьомсьо, а в турнира за Купата на Лигата надделяха над Вила с 0:4 като гости. Наистина забележителен старт на сезона и може би е време Тотнъм да победи и сериозен отбор в лицето на Челси.

Гостите имат само две точки по-малко от своя противник като и техния старт определено не е толкова лош. Единствената загуба в първенството дойде от Евертън като гости. Най-тежко е приета от феновете обаче загубата срещу Базел в групите на Шампионската Лига след като сините водеха, те бяха обърнати до 1:2 от тима на Иван Иванов. След поражението Жозе Моуриньо вдигна тима и постигна две последователни победи срещу Фулъм с 2:0 на свой терен в последния кръг от първенството и срещу Суиндън за Купата на Лигата отново със същия резултат. Най-сериозни са проблемите на Жозе в атака, Ето`О и Торес неуспяват да впечатлят и определено там отбора изпитва трудности, а липсата на Мата от игра пък е доста критикувана от сините фенове.

Един срещу друг се изправят двама португалски треньори, разполагащи с чудесни и качествени футболисти. Жозе Мауриньо е човека с повече опит и трофеи, но Бояш доказва че въпреки младостта си е способен на всичко. Очакваме оспорван мач с голови ситуации и попадения и в двете врати.
ПРОГНОЗА: ГОЛ/ГОЛ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации