14.4 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Ювентус – Интер, прогноза

Ювентус посреща Интер в среща от 17-тия кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 06 януари 2015 година от 22:00 часа българско време и ще се излъчва пряко, онлайн в сайта на букмейкъра Efbet.com.  Тази среща между двата големи съперника се явява мач номер 163-ти, като статистиката показва 77 победи за Ювентус при 45 победи в полза на Интер.

Ювентус започва новата година отново на върха на класацията. „Бианконерите“ победиха в последния кръг като гости отбора на Каляри с 1-3, като след този мач успяха да съберат 39 точки в актива си, което е с три точки повече от точките на преследващия ги тим на Рома.

За предстоящия сблъсък, старши треньора Масимилиано Алегри няма да може да разчита на халфовете Ромуло и Квадво Асамо, както и на защитника Андреа Бардзали.

Интер се представя много колебливо в настоящата кампания. Ръководения от Роберто Манчини тим заема незавидното 11-то място с 21 точки в актива си. В последния кръг от изминалата година, Интер изигра един не лош мач срещу Лацио, който не излъчи победител и завърши наравно 2-2. С този мач срещу Лацио, Интер продължава негативната тенденция и за изминалите седем мача отбора победи само веднъж.

Роберто Манчини няма да може да използва защитниците Юто Нагамото и Ибрахима Мбайе, които отпътуваха за мачове по родните си места. Очаква се своя дебют за Интер да направи Лукаш Подолски, който пристигна в Интер под наем от отбора на Арсенал.

Интер все още имат шанс да се класират за Лига Европа, тъй като изостават само на шест точки от местата осигуряващи участие, но с този съперник пасива може да се увеличи.

Последният дуел между двата отбора се изигра февруари месец 2014 година тук и завърши с категорична победа за Ювентус с 3-1. Сега отново всичко друго освен победа за домакините ще е изненада!

Прогноза Ювентус – Интер: 1 @ 1,50 в Efbet

* Важно: за всички срещи от Серия А, букмейкъра Efbet предлага промоцията 100% Бонус за Футбол, в която можете да реализирате допълнителни 100% бонус към печалбата си!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации