Антъни Джошуа – Владимир Кличко: онлайн бокс (30 апр 2017 23:00)

Уембли в Лондон ще приветства Антъни Джошуа и Владимир Кличко! Не пропускайте на живо най-голямото събитие в бокса! Онлайн 27 годишния Антъни срещу легендата Кличко! Възрастта и опита или младостта и силата! Антъни Джошуа - Владимир Кличко: избра ли победител? Заложи на живо, онлайн още сега ....

Антъни Джошуа – Владимир Кличко един срещу друг! Залога е голям! На масата са титлите от WBA, IBF и IBO! Ще успее ли да се справи соченият за ветеран Владимир Кличко, срещу младата надежда и непобеден до сега Антъни Джошуа? Едно е ясно, победителя от този мач ще се изправи директно срещу Кубрат Пулев, който успя да спечели по точки срещу Кевин Джонсън в петък вечер! Антъни Джошуа или Владимир Кличко? Изберете своя фаворит и гледайте на живо, онлайн бокс! Заложете на супер висок коефициент за победа на Антъни Джошуа в Betfair при 6.00, или изберете машината Владимир Кличко за победител при 11.00 коефициент в Betfair! Офертата е валидна само за нови клиенти на Борсата за Залози и всеки желаещ може да се възползва от нея директно от тук:

<< ЗАЛОЖИ ПРИ 6.00 ЗА ПОБЕДА НА ДЖОШУА ИЛИ НА 11.00 КОЕФИЦИЕНТ ЗА ПОБЕДА НА КЛИЧКО >>

Максималният залог, който може да поставите на увеличените коефициенти в Betfair е 20 лева или равностойността им в Евро. За сметка на това в Efbet можете да залагате свободно с каквата сума поискате при следните коефициенти:

Антъни Дшошуа кратко представяне:

Антъни ДжошуаПълното име на боксьора е Антъни Олувафеми Оласени Джошуа. Британеца е роден на 15.10.1989 г. и към момента притежава титлата на тежката категория на Международната боксова федерация (IBF) от 2016 година. Джошуа е шампион в тежката категория и на Англия и Британската общност. Боксьора е представлявал Англия през 2012 година на Олимпиадата, от която се отличи със златен медал в супер тежката категория. Към настоящия момент Антъни Джошуа е известен като вторият най-добър боксьор в тежка категория в Света. В професионалната му кариера, Джошуа има изиграни 18 мача, като във всичките от тях печели с нокаут! Към момента Антъни е на 27 години, а е бил едва 7 годишен, когато настоящия му съперник е станал професионален боксьор.

Владимир Кличко кратко представяне:

Владимир КличкоВладимир Кличко е познат на широката публика. Боксьора е роден на 25.03.1976 година в град Семипалатинск. Първата си титла като аматьор Кличко печели още на 17 години, когато става шампион при юношите. След това Владимир успява да стигне до второ място на Световно първенство в Истанбул, а през 1996 година боксьора покорява и Дания, където отново е вицешампион. Първото му сериозно постижение идва на Олимпийските игри в Аталанта, когато успява да спечели златен медал за родината си. През последните близо 20 години, Владимир заедно с брат си Витали успяха да се превърнат в хегемони в тежката категория. Единствената титла, която не успяха да спечелят братята за момента е тази от версия WBA, която остава притежание на „великана“ Николай Валуев.

Над 90 000 души се очаква да присъстват на грандиозния сблъсък в Лондон, а няколко милиони зрители ще бъдат с бокьорите пред малкия екран.

Двубоя Антъни Джошуа – Владимир Кличко е едно от най-големите събития в професионалния бокс тази година. Сблъсъка наистина ще бъде зашеметяващ! Двамата боксьори се готвиха доста дълго и упорито.

Несъмнено Антъни Джошуа е фаворит. Значително по-младият боксьор ще има доста преимущества пред Кличко и едва ли украйнеца ще успее да издържи на физическата мощ, която ще реализира срещу него британеца. Джошуа е просто съвършен и едва ли някой може да открие нещо, което този боксьор да не притежава! Според мнозина, пътят на Антъни досега е бил едва началото, с този мач приказката започва!

„Готов съм, а победата ми принадлежи“ – Антъни Джошуа

Заложи на живо Антъни Джошуа - Владимир Кличко

Макар букмейкърите да са категорични с коефициентите си, че Антъни Джошуа е големия фаворит в този мач, в никакъв случай не трябва да пренебрегваме огромния опит на Кличко. Украйнеца не рядко в влиза в ролята на аутсайдер, но действително е изключително опасен съперник.

Не пропускайте битката на годината: Антъни Джошуа – Владимир Кличко на живо с онлайн залози! Битката между двамата боксьори ще генерира приходи от над 45 милиона паунда!!!!

Очаквайте информация за онлайн стрийминг, както и точен час на срещата, следете статията …..