Армения - Дания

Световно първенство по футбол Бразилия 2014Австрия посреща Германия в мач от група С на квалификациите за Световното първенство в Бразилия през 2014-та година.

Австрия почиваха и не играха преди няколко дни, така че това е първия им мач от квалификациите. През 2012-та година се представят отлично в контролните срещи – 4 мача, в които записаха 3 победи (над Украйна, Финладия и Турция) и 1 равенство (срещу Румъния). Няма и как да не се представят добре, тъй като имат много добри млади футболисти, които тепърва ще разгръщат потенциала си в националния тим. Познават иначе съперника отлично, тъй като повечето им титулярни футболисти играят, именно в немската Бундеслига.

Германия пък започна с домакинство срещу Фараорските острови и спечелиха на ходом с 3-0. През миналите квалификации спечелиха всичките си мачове, а сега целта е отново същата – 10 мача и 10 победи. За днес ще излезнат далеч по-офанзивно и не с двама дефанзивни полузащитника, а само с един, така че ще имат още един човек в нападение. Мертезакер пък игра цял мач преди няколко дни, а сега ще му бъде дадена почивка, а на негово място се завръща Бадщубер. Други размествания по състава си Льов няма да прави.

100% до 200 лв бонус за нови клиенти на Ефбет промо код след регистрацияВъведи промо код 337 при регистрация

Австрия и Германия играха и в миналите квалификации един срещу друг, като тогава мачовете завършиха 6-2 и 2-1 в полза на Германия. Сега отново можем да очакваме подобни резултати, тъй като домакините се намират в далеч по-добра форма, а германците излизат с офанзивното 4-1-4-1.