РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

БАТЕ Борисов – Славия Прага
Шампионска лига – Реванш
Начало: сряда, 2 август 2017 г., 20:00 ч.

Очаква ни изключително интересна и оспорвана среща реванш между БАТЕ Борисов и Славия Прага. БАТЕ се справиха подобаващо в първия мач след като загубиха с 1-0 след изпълнена дузпа и играха над 70 минути с човек по-малко. Това означава, че Славия ще очакват само и еднинствено проблеми на Борисов Арена, чийто домакин няма намерение да пропусне участието си в групите на Шампионска лига и този сезон!

Шампионите от Чехия могат само да съжеляват, че не успяха да инкасират поне още едно попадение във вратата на БАТЕ. Дефицитът от един гол в тяхна полза е изключително малко предимство, от което беларусите ще се възползват на 100%.

БАТЕ Борисов извървяха успешно пътя до групите на Шампионска лига две поредни години, но напоследък позагубиха малко своя блясък. Миналата година тимът от Беларус напусна надпреварата точно в този кръг, след като победиха Дъндолк с 1-0 у дома, но отстъпиха като гости с 3-0. Спад във формата на отбора се наблюдава и във Висшата лига на Беларус, където отстъпиха първото място на Шахтьор след изиграните 16 кръга от новия сезон, нещо, което не се бе случвало в близките години.

Славия Прага малко или много подцениха БАТЕ. Селекцията на Ярослав Шилхави е доста прилична, като буди недоумение как не успяха да си гарантират място на следващия етап още в първия кръг. Това несъмнено ще им донесе проблеми при гостуването, където БАТЕ Борисов определено са фаворит!

Бате Борисов – Славия Прага

Гледай БАТЕ – Славия Прага на живо в Efbet