Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

4.00 коефициент в Betfair за победа на Бразилия срещу Венецуела

Бразилия е на крачка от сензационно отпадане още в групите на Копа Америка. Кариоките допуснаха изненадваща загуба от Колумбия с 1:0. В първия двубой от групата пък селесео победи трудно Перу с 2:1, след гол в последната минута.

Така всички отбори в групата събраха по три точки и сега последния кръг ще бъде решаващ. Звездата на Бразилия, Неймар е наказан, но и без него кариоките трябва да търсят задължителна победа.

Всички погледи ще са вперени към предстоящия двубой между Бразилия и аутсайдера Венецуела. Точно заради това Betfair са решили да увеличат значително коефициентите за успех на кариоките. За разлика от обикновените букмейкъри, където коефициента за краен успех на Бразилия е около 1.50, то в Betfair ставката за успех на селесао е 4.00!

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация BetfairАко Бразилия не спечели мача, то от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват ви губещия залог и ви дават до €50,00 като безплатни залози.

*важат правила и условия на Бетфеър