Евро 2020 Квалификации
Босна Босна
05/09
Лихтенщайн Лихтенщайн
21:45
Прогноза: 1 (-3,5 АХ)
efbet

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Босненците окомплектоваха един страхотен тим, който не стигна до класиране за финалите на последните няколко големи футболни форума и това ще го амбицирца още повече най-накрая да разгърне най-доброто от себе си.

Най-големият удар по тима идва от записаните от него дотук резултати. Той спечели само 4 точки като има и отрицателна голова разлика, а изоставането от второто място в групата, което води до участие на бараж, възлиза на 5 пункта. За негово щастие обаче не тимът на Гърция, който на пръв поглед беше считан за основен негов съперник за въпросното място, го заема, а този на Финландия, който със сигурност в скоро време ще се пропука.

При всичко казано дотук това изоставане на босненците може и да бъде превъзмогнато и в крайна сметка да стигнат до класиране за финалите на Европейското. Те имат достатъчно класни футболисти, които да им позволят да го сторят. При други обстоятелства нямаше да имат особен стимул да стигнат до разгром срещу съперника си от Линтехщайн, но при настоящите, просто той е задължителен.

Изненадващо е, че този хендикап от -3.5 за босненците е оценяван с толкова сериозен коефициент от 1.85, така че определено си заслужава.