РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

БОРНЕМУТ – ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД
Висша лига, Англия
Начало: Събота, 10 авг 2019
Час: 17:00 (UTC +3)
Стадион: Виталити

Борнемут събра много погледи в обхвата на изминалите 365 дни най-вече със зрелищния футбол на който разчита. Еди Хау направи така, че тимът вече е възприеман много по-насериозно от обществеността и да си печели нови и нови фенове.

Целият този прогрес беше съпътстван и от няколко много сериозни попълнения, за които бяха платени солидни трансферни суми, но те определено си заслужаваха. За пореден случай „черешките“ няма да изневерят на себе си, а и при това, че са много големи любители точно на съперничества, като това, което се задава, ще са на висота.

Те се чувстват най-комфортно когато имат владението на топката и използват силата по двете си крила. За пореден път ще пуснат в употреба тази си силна черта от играта, а „остриетата“, които са позабравили вкуса на елитния футбол, ще инкасират гол във вратата си.

Радващото за тях ще е това, че няма да са просто фигуранти в този мач, а ще са в състояние да дадат известен отпор на този си, набиращ все по-сериозна скорост, опонент.

Този мач и конкретно тези съперници, ще са в състояние да насочат погледите към „Виталити“ в съботния следобед и ще засенчат много по-именити тимове, които играят по същото време.

Борнемут има известни затруднения от кадрови аспект, като ще е без контузените: Кели, Гослинг, Кук, Брукс, Станислас и Франсис. Това само ще позволи на Шефилд Юнайтед да е много по-равностоен.

Прогноза: Гол/Гол @ 1.80 коефициент