РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Брюж изкопчи желаното статукво след края на първия сблъсък, като отпътува обратно за Белгия с аванс от 1:0. При това положение тимът е по-близо до заветната цел, но в никакъв случай не си е подпечатал класирането.

Многократно през последния месец се видя, че австрийският Ласк въобще не е тим, който следва да бъде подценяван. Нещо подобно на свой ред изпита швейцарският колос Базел, който влезе много лековато в противопоставянията си с австрийците и напълно закономерно беше наказан.

Само преди броени дни Ласк измъкна една масивна победа от визитата си на втория най-силен тим в страната през последните години – Рапид Виена, така че със сигурност ще играе с много добре настроение и в ответния мач с Брюж, въпреки поражението отпреди седмица.

Този австрийски тим е сред онези, които са способни да бележат за забавление, а потръгне ли играта му, положението за белгийците ще стане потресаващо.

Коефициентите от 5.00 за победа на гостите са безкрайно пресилени, а на фона на показаното дотук през сезона, че даже и изненадващи. Те ще продължат своята приказка с изнасянето на поредна първокласна порция футбол и до последно няма да е известно дали няма пък да се върнат от тази неособено приятна позиция.

Прогноза: 2 (+1.5АХ) @ 1.45