8.0 коефициент за Аржентина да спечели Копа Америка

Късно тази нощ в Чили започва надпреварата за Копа Америка. Фаворити в турнира са отборите на Аржентина, Бразилия, Уригвай, Чили и Колумбия.

Лео Меси спечели всичко през тази година с Барселона, а сега безспорно се е прицелил и в трофея от надпреварата на Южна Америка. Изпълнения със звезди отбор на Аржентина е в група с Парагвай, Уругвай и Ямайка.

Всички погледи ще са вперени към гаучосите и заради доброто им представяне на Световното първенство преди година. Точно заради това Betfair са решили да увеличат значително коефициентите за спечелване на трофея от Аржентина. За разлика от обикновените букмейкъри, където коефициента за краен успех на Лео Меси и компания е около 3.00, то в Betfair коефициента за титла на гаучосите е увеличен до 5.00!

Офертата с увеличени коефициенти е налична само за нови клиенти на Betfair и може да се заложи на тях само ако си направите нова регистрация директно от банера:

Регистрация BetfairАко Аржентина не спечели Копа Америка, то от Betfair поднасят и следната изненада – възстановяват ви губещия залог и ви дават до €50,00 като безплатни залози.

*важат правила и условия на Бетфеър

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет