РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Топ-мачът за прогнозиране за деня е точно този между Хърватия и Уелс.

Момчетата на Златко Далич правят истински чудеса през последната година след като освен, че сътвориха прекрасни двубои по време на квалификационната си кампания за финалите на световното, се озоваха и на последното стъпало в заключителната фаза на същата надпревара, където за тяхно най-голямо съжаление преклониха глава пред французите.

В никакъв случай, това не следва да ги отчайва, тъй като само по себе си то е едно феноменалено постижение. Хърватите продължават да разполагат с феноменална халфова линия, която просто ще превземе средата на терена срещу уелсците и ще ги направи така да изглеждат по един много неприятен начин.

Лука Модрич ще поведе своите към този толкова важен успех срещу тима на Гигс. Уелс няма нужните аргументи, за да оспори несъмненото превъзходство на хърватите в чисто индивидуален план. С един Гарет Бейл положението за „драконите“ много трудно може да се превърне в цветущо след последния съдийски сигнал на визитата им на Хърватия.

Далич много добре съзира тази прекрасна възможност за спечелването на трите точки и за оглавяването на групата още след края на този кръг, а приемайки съперник, който определено отстъпва в редица отношения, не следва неговият тим да е плах, а дори напротив, с което и да стигне до трите точки.

Прогноза Хърватия – Уелс: 1 @ 1.61 коеф efbet

  • FT: 2-1 (печели)