Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Дила Гори – Партизан Белград, прогноза

Грузинският шампион Дила Гори посреща сръбския първенец Партизан Белград в среща реванш от втория предваритален кръг на квалификациите в Шампионската лига. Двубоят на стадион „Тенгиз Бурджанадзе“ ще стартира във вторник (21.07.2015г.) следобяд от 15:30ч. Световните букмейкъри определят „гробарите“ от Белград за фаворит с коефициент за тяхна победа от 1,65, успех за грузинците се оценява на 5,50, а варианта срещата да завърши наравно е 3,60.

Първата среща в Сърбия завърши с минимална победа за Партизан Белград с 1:0. Като това попадение падна в края на мача в 83 – та минута и бе дело на Стефан Бабович. Така че този резултат открива добра възможност и за състава на домакините, които ще търсят своите шансове за продължаване напред в следващата фаза на Шампионската лига. Вниманието на всички родни фенове ще бъде насочено към участието на двамата български футболисти – Валери Божинов и Иван Бандаловски. И докато Бандаловски не взе участие в първата среща, то Божинов изкара на терена до 77 – та минута. Той взе участие и в двубоя срещу Металац от първия кръг на сръбското първенство,  като се отличи с едно попадение и две асистенции за победата на Партизан Белград с 4:0. Българинът се намира в добра форма и няма да е изненада, ако отново се разпише за своя нов отбор.

Дила Гори е пълен дебютант в квалификационните кръгове на Шампионската лига и опрделено са считани за аутсайдера в този двубой. Резултата от първата среща ще направи двубоя много интересен и затова най – логичното нещо е да заложим за нова победа на състъва на Партизан Белград.

Дила Гори – Партизан Белград, гледай на живо онлайн ТУК!

Прогноза Дила Гори – Партизан Белград: Партизан Белград @ 1,65 коефициент