РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

Откриващият мач през кампанията в хърватския футбол тази година е между Динамо Загреб и Риека.

Както в редица от останалите първенства на „стария континент“, така и в хърватското, седмица преди започването на новия сезон се задава мач с подобен характер, противопоставящ в най-честите случаи носителя на титлата срещу носителя на купата от предходния сезон.

Все пак е възможно да се стигне и до някакви изключения, само при положение, че един и същи тим се поздрави и с двете отличия.

Динамо Загреб направи необходимото, за да си върне старата слава и да се утвърди като най-силния тим в цялата страна след като в рамките на предходния сезон завърши на изумителните 25 точки пред втория в подреждането, а в тази роля беше не друг, а задаващия му се опонент – Риека.

Същият този тим на Динамо е този, в който се инвестират най-големи суми и точно затова успехите му са най-големи. Точно в настоящия миг от кампанията, в който Динамо все още не е в най-добрия си ритъм, трудно ще стигне до някакъв разгромен успех, въвличайки Риека във футболно зрелище, така че прогнозата за под 2.5 гола е повече от резонна.

Прогноза: под 2.5 @ 1.90 в bet365

FT: 1-0