Евро 2012: Украйна

Една от страните домакин на поредното Европейско първенство: Украйна вече официално обяви имената на футболистите, които ще защитават честта на родината си.

Треньора на националния тим на Украйна Олег Блохин събра общо 26 човека, от които обаче в последствие ще отпаднат осем. Националите скоро заминават в Турция, където ще направят подготовката си и след завръщането им от лагера, ще е ясно от кои услуги няма да се възползва Блохин.

В разширения състав попаднаха пет играчи от Шахтьор Донецк и цели десет футболиста от Динамо Киев.

Първите контроли на Украйна са с Естония в края на май, с Австрия на 01.06.2012 и с Турция на 05.06.2012. После в Група Д отбора ще играе срещу Швеция първия си мач от Евро 2012 на 11.06.2012, след това срещу отбора на Франция на 15.06.2012 и срещу Англия на 19.06.2012.

Украйна попаднаха в доста силна група и предизвикателството пред Олег Блохин ще е голямо!

Bet-at-home пък ви предизвикват с 200 лева бонус за Европейското:

bet-at-home.com

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЕвро 2012 без Пуйол
Next articleВалвийк – Твенте
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!