РЕГИСТРИРАЙ СЕ НА EFBET.COM И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС
Евро 2012
Евро 2012 - Полша/Украйна

Станаха ясни вече имената на играчите, които ще защитават честта на Англия.

Новият национален селекционер на „Трите лъва“ Рой Ходжсън е готов и вече избра окончателно футболистите, които ще играят на Евро 2012. Това са:

Джо Харт, Грийн, Руди, Бейнс, Гари Кейхил, Коул, Глен Джонсън, Лескът, Джон Тери, Гарет Бари, Даунинг, Стив Джерард, Франк Лампард, Милнър, Чембърлейн, Тио Уолкът, Ашли Йънг, Анди Керъл, Дж. Дефоу, Уейн Рууни и Уелбек.

Освен тях, като резерви са определени Хендерсън, Адам Джонсън и Даниел Стъридж. Любопитното в целия този списък е липсата на Рио Фърдинанд! Защитника от Манчестър Юнайтед е изключен напълно, като името му не се спряга дори и сред резервите. Освен него друг играч на „червените дяволи“ – Пол Скоулс също не е повикан, но все пак с оглед на възрастта му това не е за учудване.

Една от изненадите сред титулярите е името на Чембърлейн. Младока явно е забелязан от Ходжсън, макар и да не показа кой знае каква игра в Арсенал. Освен него в списъка се забелязват и имената на страдащите от различни контузии – Уолкът и Паркър.

Първия мач на Англия е срещу Франция на 11 юли, a към момента букмейкърите определят „Трите лъва“ в Топ 4 отбори имащи най-голям шанс за спечелване на първенството.