Евро 2012: Англия

Евро 2012
Евро 2012 - Полша/Украйна

Станаха ясни вече имената на играчите, които ще защитават честта на Англия.

Новият национален селекционер на „Трите лъва“ Рой Ходжсън е готов и вече избра окончателно футболистите, които ще играят на Евро 2012. Това са:

Джо Харт, Грийн, Руди, Бейнс, Гари Кейхил, Коул, Глен Джонсън, Лескът, Джон Тери, Гарет Бари, Даунинг, Стив Джерард, Франк Лампард, Милнър, Чембърлейн, Тио Уолкът, Ашли Йънг, Анди Керъл, Дж. Дефоу, Уейн Рууни и Уелбек.

Освен тях, като резерви са определени Хендерсън, Адам Джонсън и Даниел Стъридж. Любопитното в целия този списък е липсата на Рио Фърдинанд! Защитника от Манчестър Юнайтед е изключен напълно, като името му не се спряга дори и сред резервите. Освен него друг играч на „червените дяволи“ – Пол Скоулс също не е повикан, но все пак с оглед на възрастта му това не е за учудване.

Една от изненадите сред титулярите е името на Чембърлейн. Младока явно е забелязан от Ходжсън, макар и да не показа кой знае каква игра в Арсенал. Освен него в списъка се забелязват и имената на страдащите от различни контузии – Уолкът и Паркър.

Първия мач на Англия е срещу Франция на 11 юли, a към момента букмейкърите определят „Трите лъва“ в Топ 4 отбори имащи най-голям шанс за спечелване на първенството.

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЧелси без Малуда на финала
Next articleЗащо Челси може да спечели Финала
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!