Множествен (комбо) залог за 31 юли 2018

Днешния фиш права колонка обхваща три мача

Днес ще анализираме три интересни мача, който да комбинираме във фиш права колонка:

Започваме с двубоя между Апоел Беер Шева и Динамо Загреб. Двубой без никакво значение. Хърватският тим спечели домакинството си с 5:0 и си осигури протоколен реванш в Беер Шева. Едва ли израелци ще подходят небрежно към срещата, тъй като всяка победа в Европа носи престиж. Климатичният фактор със сигурност ще бъде на страната на домакините. Мачът ще се играе при много високи температури, което допълнително ще затрудни гостуващия състав на Динамо. Изброените причини ни дават пълно основание да потърсим успех за Апоел. За да сведем риска до минимум, ще добавим двоен шанс 1Х, получил добър коефициент в английския букмейкър bet365.

Втората среща, на която се спираме днес е двубоя Пюник Ереван – Тобол Костанай. Още един сблъсък, в който даваме предимство на фаворита. Пюник загубиха гостуването си в Казахстан с 2:1, но голът на чужд терен, реализиран в заключителните минути, може да се окаже ценен в общия резултат. Вярно е, че Тобол бяха по-активни, но ако изключим двете голови атаки, останалите по-скоро не създадоха проблем за отбраната на Пюник. Арменският тим ще оползотвори този гол на чужд терен и ще успее да елиминира съперника си. Все пак ще подходим стратегически и в този дуел, като отново поставим залог за двоен шанс в полза на домакина.

Завършваме обиколката на тиража във вторник със сблъсък от шведската Супертеан, където един срещу друг ще спорят Халмщад и Дегерфорш. И тук няма да се отклоняваме от пътя, който поехме с този комбо залог. Отново ще разчитаме на домакинския фактор. Халмщад е на третата позиция във временното класиране, като има само една загуба на свой терен. На стадион “Йорянс вал” гостува осмия в подреждането Дегерфорш, който не се представя лошо в срещите навън, но трите им досегашни победи дойдоха срещу отбори на тяхното ниво.

Акумулатор (комбо) залог:

Общ коефициент: 2.53* в Bet365

**ВАЖНО: Не забравяйте, че само Bet365* предлага до 100 лева за всеки нов клиент! Начален депозит бонус от 100% до 100 лева Ви очаква при регистрация в букмейкъра. Запознай се с всичките условия, правила и изключения!

Вземи до 100 лв. бонус от bet365!

**За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*(**)коефициентите са валидни към 10:00 ч. на 31.07.18 г. и подлежат на промяна