ИФК Гьотеборг – Юргорден
Швеция, Алсвенскан
24.05.2018 20:00 ч. (Пряко Предаване)
Прогноза: Двоен Шанс 1Х
Коефициент: 1.66 в efbet*
След три поредни загуби Юргорден се завърнаха към победите, след като регистрираха два успеха в последните два кръга у дома. В четвъртък отбора гостува на Гьотеборг и несъмнено ще се опитат да приключат и този кръг с победа. Домакините обаче са един напълно равностоен съперник, и макар на 10-то място, отбора е само с точка по-малко от Юргорден. Гьотеборг изобщо не са отбор за подценяване, а най-прясното доказателство за това е победата им над Малмьо с 1-2 в началото на месеца. Освен това Гьотеборг загубиха само в пет от последните 23 мача с Юргорден, за което залагаме на двоен шанс 1Х като изход на този мач.

Трелеборг – Бромапойкарна
Швеция, Алсвенскан
24.05.2018 20:00 ч. (Пряко Предаване)
Прогноза: 1
Коефициент: 2.15 в efbet*
В тази битка между двама съседи в класирането се откроява Трелеборг, който след лошия старт успяха да спечелят 7 точки в последните четири кръга от общ актив 9, с който разполагат. Трелеборг също победиха Малмьо наскоро и имат амбицията да се придвижат възможно най-скоро към средата на таблицата, тъй като са новаци в Алсвенскан и ще им е трудно сред най-добрите в Швеция. Гостуващия Бромапойкарна също идват от долната дивизия в Швеция, но разликата е, че те бяха първи. Проблема при тях обаче са гостуванията, след като не спечелиха нито веднъж от началото на настоящата кампания. Последния сблъсък между двата отбора завърши с успех за Трелеборг с 3-1, което предвиждаме да се случи и в този мач!

Далкурд – Елфсборг
Швеция, Алсвенскан
24.05.2018 20:00 ч. (Пряко Предаване)
Прогноза: Двоен Шанс Х2
Коефициент: 1.66 в efbet*
Домакините стартираха твърде неубедително сезона и може би това е знак, че не са готови за Алсвенскан. Отбора успя да избегне загубата само в два от изминалите 9 кръга, с което заемат място в дъното на таблицата. Елфсборг също не могат да се похвалят с добър старт и си спечелиха едва две точки повече от Далкурд, но каквото и да говорим, Елфсборг притежават достатъчно умения да се справят с този противник и най-малкото да се позиционират в средата на таблицата. Далкурд е дебютант в Алсвенскан и това ще е първа среща за двата отбора. Опцията за победа на гостите се предлага на страхотен коефициент, но с оглед проблемите им в защита ще заложим на двоен шанс Х2.

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициентите са валидни към 22:30 ч. на 23.05.18 и подлежат на промяна