РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

21:45 часа: Клифтънвил – Бари Таун (FT 4:0)
Прогноза: 1 и/или Под 2,5 гола
Коефициент: 1.40 / 1.90
На живо:  bet365

Въпреки нулевото равенство в първия мач, домакините от Клифтънвил определено  доминираха на „Дженер Парк“, съумявайки да създадат 13 положения за гол, и два точни изстрела във вратата на Майк Люис. В същото време атаката на Бари Таун не успя да притесни нито веднъж Ричард Бръш, и приключи мача с нито един отправен удар в очертанията на вратата му. Залагаме за минимална победа от страна на Кливтънвил, които  трябва да успеят да реализират поне една успешна атака у дома. Домакините нямат загуба в последните 10 мача на своя „Солитюд“ в Белфаст, докато Бари Таун е само с една победа при последните си пет гостувания.

21:45 часа: Тре Фиори – Клаксвуйк (FT 0:4)
Прогноза: Над 3,5 гола
Коефициент: 1.40 / 1.90
Заложи на живо:  bet365

С резултат 5:1 завърши първия мач между тези два отбора и едва ли някой се съмнява в резултата на реванша. Тре Фиори изпусна мача още през първата половина и въпреки четирите точни изстрела към вратата на Клаксвуйк, само един от тях завърши с гол, паднал в самия край на срещата.

Тре Фиори записаха три победи от последните пет мача у дома, като загубиха последния от Тре Пене с 0-1. Отбора успя да запази суха мрежата си само веднъж в последните пет мача, като за същото време са допуснали шест гола. Подобен резултат както в първия мач едва ли ще видим в този мач, като спокойно можем да заложим на Под 3,5 гола!