Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Най-добрите залози за Лига Европа за днес – 12 юли 2018

Подбрани футболни прогнози от първия предварителен кръг на квалификациите за Лига Европа

Въпреки високите юлски температури, футболна Европа не спи. В четвъртък ще се изиграят близо 40 двубоя от турнира Лига Европа. Спряхме се на няколко от тях, които оценихме с по-висока вероятност за успех.

Топ предложението ни идва от Северна Ирландия, където датския Нордселанд гостува на най-стария местен отбор. Клифтънвил завърши на пета позиция през изминалата кампания, но все пак успя да спечели плейофите и си осигури участие в Лига Европа. Гостите са далеч по-класния тим и ще търсят задължителен успех тук, който да ги прати в следващия кръг. Освен знак 2, пред нас се открива идеална възможност за залог на голове. Ще потърсим минимум три попадения в този двубой.

Насочваме се право към Полша и мача от първия квалификационен кръг на Лех Познан. “Железничарите” имат наглед лесна задача. Срещу тях е арменският Гандзасар Капан, който може да се похвали само с една победа в Европа. Тук коефициентът за победа на Лех е минимален, затова ще добавим първо/краен, тъй като поляците ще търсят ранен гол, който да успокои мача.

Колонката за Лига Европа може да се оформи с още две прогнози. Знак 2 на Виторул изглежда перфектна опция за игра. Румънският състав гостува в Люксембург на Расинг. Едва ли отбора на Джика Хаджи ще изпита проблеми срещу опонент от подобна класа.

Завършваме предложенията за четвъртък с двойка в Черна гора. Партизан има сравнително лесна задача, тъй като ще се изправи срещу шестия в Черна гора – Рудар Плевля. Избраниците на Мирослав Дукич ще търсят убедителен успех навън, който да улесни задачата им другата седмица.

Съставеният акумулатор получава общо 4,57 коефициент в efbet*.

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициентите са валидни към 07:00 ч. на 12.07.18 и подлежи на промяна