РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА И ВЗЕМИ 200 ЛВ. БОНУС

И днес продължават квалификациите за Европейското първенство по футбол 2020, а нашият футболен експерт в тази област е подготвил на Вашето внимание три обосновани прогнози от надпреварата.

Общият коефициент на срещите за залог в bet365 е 3.80 към настоящия момент. И трите мача могат да се играят на сингъли, а за топ коефициента ги комбинирайте в фиш с права колонка.

Ето ги топ футболните прогнози за днес:

Грузия – Швейцария
🏟️ „Boris Paichadze Dinamo Arena“
🕑 16:00▪️📺 bet365
Прогноза: под 2,5 @ 1.70

Грузия продължава да израства и да се превръща в един от националните тимове среден калибър на „Стария континент“. Доскоро същият този отбор беше причисляван към най-слабите, но понастоящем положението е коренно различно.

Той стоеше много добре на терена по време на всичките си двубои от груповата фаза на новия турнир на УЕФА „Лига на нациите“ като спечели групата си и така дори да не стигне до класиране за Европейското през квалификациите, ще има своята бонус възможност да го стори благодарение на постигнатото във вече споменатата надпревара. Тимът на Владимир Вайс играе много добър футбол, като в основата му стои, изненадващо за словашкия треньор, приличната игра в дефанзивен план.

Той играе с четирима бранители, много сериозна халфова линия и едва един нападател в лицето на Вако, правещ истински фурор през последните месеци. Много трудно обаче има начин, по който той да се окаже в центъра на вниманието и срещу Швейцария.

„Кръстоносците“ са с много големи шансове да триумфират в този двубой, но неприятното за тях е, че една от големите им звезди в лицето на Джердан Шакири доскоро беше с контузия и все още не се знае дали въобще ще стартира. Все пак нагласите са, че той ще е на разположение от първия съдийски сигнал, но със сигурност въпросната травма от последните седмици ще му попречи да разгърне най-добрия си футбол. Швейцария няма да блести по никакъв начин и изненадващо ще има една много трудна визита в Тбилиси. Головете в този случай ще са малко.

Малта – Фарьорски острови
🏟️ „Национален стадион“
🕑 19:00▪️📺 bet365
Прогноза: под 2,5 @ 1.50

Футболните джуджета Малта и Фарьорски острови се си съперничат още в първия мач от тази толкова сериозна група, в която има много претенденти за челните места.

Всеки от другите четири тима има всички шансове да се озове на едно от челните две места, които водят до директно класиране за Европейското. Става на въпрос за отявления фаворит Испания, както и за триото: Швеция, Румъния и Норвегия. Изключвайки тима на „Ла Фурия“, който е едва ли не с гарантирано участие на финалите на същия голям футболен форум, останалите са напълно равностойни.

Много трудно в една подобна компания някой измежду Малта и Фарьорските острови ще е в състояние да внесе разчупване в статуквото, но ако има намерение да го стори, то трите точки на старта са задължителни. И при все много трудно ще се стигне до някаква развръзка, която да предложи зрелище между точно тези тимове. Просто те не разполагат с необходимите изпълнители, за да го сторят, а противопоставянето им ще предложи страшна битка и много малко възможности за вкарването на голове пред която и да било от вратите. Така този коефициент от 1.50 е една много добра ставка за развръзка с най-много два гола в мача.

Гибралтар – ЕЙРЕ
🏟️ „Виктория“
🕑 19:00▪️📺 bet365
Прогноза: под 4,5 @ 1.50

Неотдавна появил се на голямата сцена, тимът на Гибралтар, все още минава за един от новооснованите не само в Европа, а и в целия свят. Обяснимо е с оглед на всичко около него, той да не впечатлява по никакъв начин. Все пак колкото и абсурдно да звучи, се наблюдава известно израстване в редиците му. Гибралтарците записаха не един, а цели два триумфа в „Лига на нациите“, справяйки се с Армения и Лихтенщайн.

Особено първият триумф за тях беше с гигантска стойност, като се превърна и в най-големия в краткото им съществуване. Така този отбор макар и с минимални темпове върви в правилната посока. Смехотворно е даже да се обсъжда това, че в близките няколко години той ще е способен даже да се доближи до средното ниво за континента (че и в по-дълъг период от време), но отново – той бележи някакъв лек прогрес, който ще е в състояние да му позволи да се представи на едно добро за собствените възможности ниво срещу ирландците, които в последно време са в една много сериозна голова криза и въпреки, че коефициентите за техен триумф в този случай са от 1.03 до 1.04, то много трудно ще се поздравят с някакъв разгром.

Отново Гибралтар ще играе на висота за своите възможности и ще напусне терена с вдигната глава след сблъсък с редица футболисти, играещи на топ ниво в някои от най-силните тимове на континента. Трудно ЕЙРЕ ще вкара на повече от 4 пъти във вратата и на този си съперник при цялостната си криза в предни позиции.