Хъл Сити – Бристол Сити

Прогноза
Победа за Хъл Сити @ 2.20 коефициент

*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Топ коефициенти
?AffiliateCode=365 037873&CID=355&DID=299&TID=1&PID=149&LNG=19
100% до 100 лв Бонус за Спорт от bet365 Важат срокове и условия | 18+

Хъл Сити игра изключително слабо цял сезон, с което заслужено приключиха кампанията на 19-та позиция. В крайна сметка успяха да се спасят от изпадане, което е единственото положително, което им се случи. Бристол Сити също не могат да се похвалят с нищо хубаво, приключиха няколко позиции по-високо от „тигрите“, като най-сероизният им проблем бе в защита. Поглеждайки към статистиката, Бристол Сити няма загуба от Хъл в последните осем мача, а опцията Гол/Гол бе налице в 4 от изминалите пет директни сблъсъка. През лятната пауза Хъл Сити изигра няколко добри контроли, и не можем да отречем факта, че у дома играят значително по-добре, особено в края на миналия сезон. Победа в първия кръг несъмнено ще се отрази добре върху психиката на играчите, освен това Бристол Сити не са толкова опасен гост, имайки предвид, че загубиха пет от последните си осем визити.

Милоул – Стоук Сити

Прогноза

Победа за Милоул @ 2.00 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 200лв. след Регистрация

Милоул изпрати един добър сезон, като впечатляващото тук е, че не допуснаха загуба в 33 от общо 38-те мача от Чемпиъншип и само 6 точки ги разделиха от зоната за плейофите. Този шанс ще се опитат да не изпуснат и този път, очакванията са да стартират кампанията убедително още в самото начало. У дома са стабилни и много труден съперник за гостуващите отброи. Освен това имат добра статистика срещу този съперник, очакванията са да го победят при сериозен коефициент за 1-цата. Милоул нямат загуба в 9 от последните 11 мача като загубиха у дома само веднъж през 2022. Междувременно Стоук Сити не могат да се похвалят с подобрение в играта, в серия са от 4 мача без успех, като допускат лесно голове, по-минимум 2 на мач в последните 3 срещи.

Уигън – Престън

Прогноза

Над 2,5 гола @ 1.90 коефициент
*коефициентите са взети от bet365 и подлежат на промяна

Вземи до 100лв. след Регистрация

Уигън спечели мястото си в Чемпиъншип след като спечели титлата в Лига 1, която всъщност се явява третото ниво в английският футбол. Престън приключи сезона като типичен средняк, като гости са особено неефективни, трудно успяват да завършат атакита си и не очаквам някаква коренна промяна в играта им и през настоящият сезон, имайки предвид, че спечелиха само 16 победи от общо 46 мача. Ситуацията при Уигън е коренно по-различна, отбора допусна само 8 загуби и е първенец по-отбелязани голове в Лига 1. Статистиката показва сериозен брой голове в мачовете между тези два отбора и е изненадващо висок коефициента за оувър. Под много голове имам предвид, че в 4 от последните 5 мача паднаха 3 или повече гола, а последният сблъсък между тях завърши при 3-2. Престън влизат в откриващият кръг след 4 загуби при последните си 5 гостувания, или общо 9 поражения допуснати в изминалите 14 мача.

Bet365 Logo
Отговорна игра +18 | Важат правила и условия