От самото назначаване на Джан Пиеро Гасперини Аталанта е коренно различен отбор – много по-добре играещ, носещ страшно много радост на тифозите си и печелещ големи двубои.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

От такъв, който беше възприеман едва ли не с насмешка от големите в страната, той леко по леко се извиси до позиция, в която да им създава големи главоболия най-вече в двубоите в Бергамо. Голям удар за тима се оказа лишаването му от домакинство в няколко от двубоите му в самото начало на настоящия сезон. Така момчетата на Гасперини приеха досегашните си опоненти на стадиона на Парма – „Енио Тардини“.

Друга неособено приятна новина за тима е тази, че вече дълго време той не играе домакинствата си в европейските турнири на своя стадион, а на стадиона на кой ли не. През този сезон тимът стигна до договорка с колосите от Милано и така приема своите гости на международната сцена точно на „Сан Сиро“.

Подобен ще е случаят и срещу Шахтьор Донецк. Като всичко това остане настрана, то позитивите около италианския тим са страшно много. Шахтьор Донецк така и не е в състояние да замени великия Мирча Луческу, който изгради този тим. След раздялата с него отборът поддържа някакво ниво, но със сигурност загуби страшно много от блясъка си.

Точно това ще си проличи нагледно във визитата на Аталанта. Италианците ще наложат много сериозно превъзходство и ще стигнат до една от най-големите си победи през последните години точно в този мач.

Топ залог за мача при коефициент 1.85 в онлайн букмейкъра ефбет е страхотна възможност за добра печалба, подобен коефициент се предлага и от evrofotbol bg.

Прогноза: 1 @ 1.85 коефициент (виж актуалния тук)