efbet mobile banner 200 levaВ почивния 01 май започваме с двубоя между Рен и Монако. Срещата от 35-тия кръг на Лига 1 предлага добра възможност за залог на висок коефициент. Рен хвърли голямата сензация само преди броени дни и вече гледа с пълна наслада към края на сезона. Тотално изтощен от изминалите над 40 двубоя, тимът е препълнен с контузени футболисти. Аут от неговите редици са половин дузина, като освен тях още двама от обичайните му твърди титуляри са с наказания и така несъмнено няма да е в най-добрия си облик за това домакинство на Монако (3.50 коефициент за победа на Рен в efbet), което между другото ще доведе до разпределението на едни точки, нямащи особено значение за домакините.

Много по-различно е статуквото за техните гости, водени от Лео Жардим, които все още, макар вече в чувствително по-удовлетворяваща ситуация, са в битката за оцеляването (гостите са лек фаворит според efbet – 2.10 коефициент за победа на Монако). До края остават едва 4 кръга, 5 за тях, а авансът им пред зоната на изпадащите е 3 пункта, така че с една победа в тази си визита, ще направят решителната крачка към утвърждаването на елитния си статут. Много трудно и при това положение за Монако ще се стигне до запазване на суха мрежа, а вкарването на 3 гола в мача е нещо неминуемо при този толкова добър коефициент от 1.90. Залагаме на сигурно в този мач с опцията над 2,5 гола при 1.90 коефициент в efbet или в Efbet, а двубоя може да гледате на живо в efbet с опцията Пряко предаване!

Втората прогноза за днес идва от финала за купата на Белгия, където един срещу друг излизат отборите на Гент и Мехелен. Срещата е от 14:30 часа днес и е налична за залози на живо в efbet.

За запознатите с това първенство, финалът за купата на Белгия тази година е много изненадващ. В него не участва нито един от обичайните два колоса от последните години – Андерлехт и Брюж. Там са Гент и Мехелен, които ще имат привилегията не само да добавят една много значима купа във витрината си, а и да получат излаз на европейската сцена – за участие в „Лига Европа“, което е не по-малко важно (за победа на Мехелен коефициента е 7.00 в efbet).

Гент влиза като огромен фаворит за трофея като победата за него все още варира с коефициенти някъде между 1.40 и 1.50. Въпреки това тимът започна да се разколебава все по-често и вече много дълго време няма победа. Серията му от 6 мача без триумф като нищо може и да му натежи, а още по-лошото в случая е, че в цели 5 от тях се оказа губещ.

Мехелен поглежда към този сблъсък от една много благоприятна ситуация, от която ще се възползва по най-добрия начин. Тимът вече няма какво да губи и ще отиде в Брюксел на този прекрасен стадион – „Крал Бадуин“, за да играе зрелищен футбол и да се включи в шоуто на Гент, като голове ще има и в двете врати, но точно тук по-добрият избор за голова прогноза е над 2,5 гола, а коефициента вече падна до 1.65 в efbet!