16 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за неделя: Борнемут  Ман Сити

Борнемут - Ман Сити, стадион Виталити, 25 август 2019, 16:00 часа. Пряко Предаване - Diema Sport 2 / HD

Борнемут продължава да е измъчван от страшно много контузии и въпреки това си остава един много непредсказуем тим, който е в състояние да хвърли и най-голямата сензация в английския елит.

Момчетата на Еди Хоу ще прибегнат до това да се отбраняват в една огромна част от игровото време в съперничеството си с Ман Сити, а както се видя в досегашните два кръга, „гражданите“ въобще не са толкова убедителни, колкото бяха през миналия сезон.

В никакъв случай няма да е изненадващо те да претърпят още един грандиозен провал в следващите кръгове след като се пропукаха в домакинството си на Тотнъм и така и не съумяха да спечелят.

Това беше и първата им стъпка накриво по пътя към защитата на титлата, така че със сигурност в тази визита на Борнемут няма да се чувстват по най-добрия начин. Момчетата на Хау са в много добро състояние, а в последното си съперничество точно с манчестърския си опонент (когато бяха в подобно състояние) бяха напълно конкурентни и въпреки това в крайна сметка загубиха с минималното 1:0 на своя стадион.

Изненадващото е това, че букмейкъри като Betano и efbet дават безумно висок коефициент за изненадваща развръзка, каквато тук се свързва не само с домакинската победа, а и с хикса. Минималната победа за Ман Сити също е сред причислявана към сюрпризите в този случай, така че не следва този прекрасен коефициент от 1.70 за АХ от 2.5 за „черешките“ да се изпуска.

Прогноза: 1 (+2.5АХ) @ 1.70

Краен резултат: ??

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации