18.2 C
Ню Йорк
вторник, април 30, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Футболни прогнози за събота: Норич – Челси

Норич - Челси, стадион Кероу Роуд, 24 август 2019, 14:30 часа. Пряко Предаване - Diema Sport 2 / HD

Действащият шампион от Чемпиъншип продължава с мачове срещу топ отборите във Висшата лига. Норич стартираха кампанията с визита на Ливърпул, която очаквано загубиха, но в следващия мач у дома „канарчетата“ бяха непоколебими срещу Нюкасъл, надигравайки ги с 3-1. В третия кръг Норич отново са домакини, но този път съперника им ще се окаже трудно преодолим.

Челси претърпяха унизителна загуба в откриващия кръг на шампионата от Манчестър Юнайтед с 4-0 като гости, след което не успяха да се надиграят с Лестър, завършвайки 1-1 у дома.

Въпреки лошите резултати, битката на Франк Лампард и компания все още не е загубена, след като само два отбора успяха да спечелят пълен актив точки до момента. Време да свикнат с новите промени в клуба също е необходимо за Челси, а първата възможност отбора да се поздрави с успеха идва в предстоящото гостуване.

Резултат различен от победа за Челси ще е трудно оправдан, и въпреки високия коефициент за успех на гостите, смятам, че този мач ще бъде спечелен от тях с лекота.

Прогноза: 2 @ 1.80 коефициент

Краен резултат: 2-3 (позната)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации