Резултати на живо от Европейското първенство по футбол 2024

Евро 2024 Резултати на Живо

Powered by

Тук ще намерите всички резултати от всички мачове за Европейското първенство по футбол в Германия 2024 година. Платформата предоставя информация както за мачовете на живо, така и за приключилите вчера срещи от Евро 2024.

Какво ще намерите тук за Евро 2024?

От меню „МАЧОВЕ“ ще видите всички предстоящи срещи, подредени по дата и час. Бутон „Класиране“ показва текущото класиране от Груповата фаза на Европейското първенство по футбол 2024. При кликване на „Дългосрочни залози“ ще видите актуални коефициенти за победител в турнира.

При кликване на дадена среща преди нейното начало ще разберете кратка информация за мача, както и актуалните коефициенти за 1Х2, както и за много други различни опции за залог. От тук ще може да научите първи кой ще е главен рефер, на кой стадион ще се играе мача, града и не на последно място времето.

Къде да гледаме Евро 2024 на живо?

Мачовете от Европейското първенство по футбол 2024 в Германия ще може да гледате на живо по канал БНТ 1 и БНТ 3, както и в мрежата на Нова Броудкастинг Груп – в ефира на телевизии Диема Спорт, Диема Спорт 2, Диема Спорт 3, Нова Спорт и Нова. Обръщаме внимание, че спортните канали от пакера Диема Екстра са платени, а няма информация, дали по-време на Евро 2024 абонамента ще е свободен.

Как да гледаме Евро 2024 онлайн?

Освен по телевизията, мачовете от Европейското първенство по футбол 2024 ще могат да се гледат и онлайн. Онлайн може да гледате безплатно Евро 2024 от уебсайта на Националната телевизия, както и от сайта на ТВ Нова. В сайта на Диема Екстра може да закупите абонамент.

Как да гледам безплатно мачовете от Евро 2024?

Преди началото на всеки мач от Европейското първенство по футбол, в тази страница ще публикуваме информация и линкове за безплатен лайвстрийминг. Следете тази страница за да може първи да научите къде да гледате онлайн Евро 2024 на живо по интернет безплатно!

Дали финала на Шампионска лига ще повлияе върху подготовката на домакина? Ще разполага ли Юлиан Нагелсман с услугите на Серж Гнабри?  Твърди титуляри ли са Мануел Нойер, Кимих и Мусиала? Не пропускайте откриващият мач на 14 юни!