Хик Хелзинки – КТП, прогноза

Хик Хелзинки посреща на стадион „Финеър“ отбора на КТП в среща от 21-вия кръг на Финладската Вейкауслига. Двубоя е с начален час 16:00 тази събота – 25 юли 2015г.

Домакините от Хик влизат в този кръг след четири последователни неуспеха, което е нещо необичайно за тях. Все още са лидер във временното класиране, но втория Ропс е с мач по-малко и вече ги изравни по точки. Сега за тях следват три последователни домакински мача, от които трябва да вземат пълен актив от точки.

Последните съперници на „клубът“ бяха все корави тимове, като Ропс и Интер, но това по никакъв начин не оправдава шампионите. КТП са отбор от долната половина на таблицата и би трябвало да започнат с убедителна победа срещу тях, още повече, че КТП имат едва три победи от началото на сезона.

Все пак Хик Хелзинки не трябва да подценяват съвсем КТП, тъй като само преди два кръга, аутсайдерите успяха да направят 0-0 с Ропс, който биха Хик с 2-1.

Водейки се най-вече от позицията на двата тима в таблицата и от домакинското предимство на Хик Хелзинки, коефициента определен от букмейкърите за 1-цата е изключително нисък – 1.25 до 1.30. Ако погледнем последните три мача между двата отбора, Хик спечели само в един от тях, затова е малко пресилено да ги фаворизираме, а освен това са и в криза, която е възможно да продължи.

Прогноза Хик Хелзинки – КТП: Първо полувреме Равен @ 2.50 коефициент

Всички срещи от финландската Вейкауслига ще се излъчват на живо директно от тук: Efbet