Третия кръг в квалификационна група А за участие на европейското първенство във Франция през 2016 продължава с двубоя Исландия – Холандия. Срещата започва в 21:45ч. на 13.10.2014г. (понеделник). Двата отбора са играли десет пъти помежду си, холандците нямат поражение, а записват  девет победи и едно равенство.

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Исландия изненадва с мачовете си досега. След първите два кръга имат две победи и делят първото място с тима на Чехия с актив от шест точки. Исландците първо победиха у дома Турция с 3:0, а след това разгромиха и като гост Латвия със същия резултат. А като допълнение може да добавим, че нямат загуба в последните си четири мача, допускайки едно попадение. Най- добрият в тези квалификации в лагера на Исландия – Гулфи Сигурдсон отново ще бъде основната заплаха за Холандия.

Холандия е безспорният фаворит за спечелването на тази квалификационна група. Но старта на „лалетата“ не беше никак лесен. Отборът започна със загуба 2:1 в първия кръг при визитата си на Чехия. Първите три точки бяха записани като домакин срещу Казахстан с 3:1 в петък. Но в този мач Холандия не показа най- доброто си лице, въпреки че игра 30 минути с човек повече. Вън от сметките на треньора Гуус Хидинк остават: Дарил Янмаат, Джорджино Вайналдум и резервния вратар Тим Крул.

Прогнозата ми е за победа на Холандия, които най- после трябва да покажат истинските си възможности в тези квалификации и че не случайно са трети в света от изминалите световни финали. Като добра опция за този двубой може да изберете азиатски хендикап -0,5, -1,0, коефициента  в Efbet.com е 1,7.

Гледай Исландия – Холандия на живо ТУК!

Прогноза Исландия – Холандия 2

Сигурност: 7/10

Коефициент:  1,65 в Efbet.com

Последни 6 директни срещи:

Исландия – Холандия 1:2

Холандия – Исландия 2:0

Холандия – Исландия 3:0

Исландия – Холандия 1:1

Исландия – Холандия 0:4

Холандия – Исландия 3:0