ПФК Лудогорец

Старши треньора на Лудогорец Ивайло Петев е убеден, че момчетата му могат да вземат реванша над Динамо Загреб.

Специалиста заяви, че Лудогорец няма да се пази, а ще се опитат да атакуват още от самото начало на мача. Според него Лудогорец няма шанс в Загреб да играе дефанзивно и най-добрата защита е нападението!

Бонуси за Добре Дошъл!
Само за нови играчи!

Припомняме Ви, че първия мач в Разград завърши 1-1 след като Лудогорец водеха до самия край на срещата. Допуснаха сериозна грешка в отбраната и сега това не бива да се повтаря.

Преди седмица шансовете на Лудогорец бяха изравнени с тези на Динамо Загреб, но за мача реванш българския тим е сочен за аутсайдер от букмейкърите. Вероятната победа на Лудогорец е оценена на над 6,50 коефициент, докато тимът от  Загреб е абсолютен фаворит и за тях победата е в рамките на 1,50 коефициент.

Тези ставки обаче съвсем не са реални. Видяхме, че Динамо Загреб не е никакво страшилище и макар и гостувайки, те бяха тотално надиграни от лудогорци. Съвсем реално е Лудогорец да преодолеят хърватите и да продължат в следващия етап на Шампионска лига. Един гол в началото на мача ще се отрази добре на психиката на играчите и Ивайло Петев ще търси точно това.

Една победа над Динамо Загреб ще изпрати Лудогорец при един доста преодолим съперник, който ще стане ясен от срещата между Улисес и Шериф.

Вижте и пълната прогноза: Динамо Загреб – Лудогорец