Ивайло Петев: Атака от началото

ПФК Лудогорец

Старши треньора на Лудогорец Ивайло Петев е убеден, че момчетата му могат да вземат реванша над Динамо Загреб.

Специалиста заяви, че Лудогорец няма да се пази, а ще се опитат да атакуват още от самото начало на мача. Според него Лудогорец няма шанс в Загреб да играе дефанзивно и най-добрата защита е нападението!

Припомняме Ви, че първия мач в Разград завърши 1-1 след като Лудогорец водеха до самия край на срещата. Допуснаха сериозна грешка в отбраната и сега това не бива да се повтаря.

Преди седмица шансовете на Лудогорец бяха изравнени с тези на Динамо Загреб, но за мача реванш българския тим е сочен за аутсайдер от букмейкърите. Вероятната победа на Лудогорец е оценена на над 6,50 коефициент, докато тимът от  Загреб е абсолютен фаворит и за тях победата е в рамките на 1,50 коефициент.

Тези ставки обаче съвсем не са реални. Видяхме, че Динамо Загреб не е никакво страшилище и макар и гостувайки, те бяха тотално надиграни от лудогорци. Съвсем реално е Лудогорец да преодолеят хърватите и да продължат в следващия етап на Шампионска лига. Един гол в началото на мача ще се отрази добре на психиката на играчите и Ивайло Петев ще търси точно това.

Една победа над Динамо Загреб ще изпрати Лудогорец при един доста преодолим съперник, който ще стане ясен от срещата между Улисес и Шериф.

Вижте и пълната прогноза: Динамо Загреб – Лудогорец

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет

Previous articleЦСКА – Мура (26.07.2012)
Next articleЛокомотив Пловдив без шанс пред Витес
Занимавам се от дълги години с изготвяне на футболни прогнози и анализи. Когато започнах първите си стъпки със залозите играех в Еврофутбол. Предимно залагах на много срещи в права колонка, търсейки сериозна печалба с по-малък залог. С годините и опита, който натрупах, към настоящия момент залагам на сингъл, както и акумулатор залози на не повече от три срещи. В изключителни случай включвам в комбинациите си повече от три срещи. Губил съм, но и съм печелил доста. Изготвянето на футболни прогнози наистина е вълнуващо, а още по-вълнуващо е, когато ги споделяш с някой и резултатите са положителни. Няма как да избегнем загубите, но е добре да се учим от тях! Играйте разумно и само за удоволствие! Не превръщайте хазарта в начин на живот, а го превърнете в забавление, така, както съм постъпил аз!