Казахстан – Исландия, прогноза

В среща от квалификационна група А за класиране на Евро 2016 отборите на Казахстан и Исландия се изправят един срещу друг. Двубоят на „Астана арена” стартира в събота 28.03.2015г. от 17:00ч. Тази група се превърна в една от най – завързаните и интересните, тъй като в битката за класиране на евро финалите са замесени четири отбора. В класирането тук води състава на Чехия с 12 точки, следвани от Исландия с 9, трети са Холандия с 6, на четвъртото място е тима на Турция с актив от четири точки, на пета позиция се намира Латвия с две и на последното шесто място е Казахстан. В сайта на Efbet.com ще открием коефициент от 4,50, равенството е 3,40, а успех за гостите се оценява на 1,95.

Казахстан стартира с нулево домакинско равенство тези евроквалификации срещу състава на Латвия. След което последваха три поредни загуби от Холандия и Турция с по 3:1 и от Чехия с 4:2. Отборът е твръдо на последното място в тази квалификационна група А без шансове и амбиции за класиране напред. Така единствената цел в оставащите мачове ще бъде обиграването на отбора за следващия квалификационен цикъл. Преди около месец Казахстан изигра приятелски мач срещу Молдова 1:1, в който се видяха много грешки от защитниците на тима и ако тези пропуски не бъдат отстранени не ги чака нищо добро срещу коравите исландци.

Исландия е една от приятните изненади на тези евроквалификации. Тимът е с реални шансове да се класира на Евро 2016 и този мач е в графата задължителни. Исландците до момента показват силна форма и няма да е изненада, ако вземат своята четвърта победа в тази група. Те записаха три поредни победи, като последователно бяха победени Турция и Латвия с по 3:0 и фаворита Холандия с 2:0. Като остъпиха единствено на Чехия с 2:1 в предишния кръг. Исландия е считана за сигурен победител в този мач, но ако досега те бяха слагани сред аутсайдерите това вече не е така и ще бъде интересно как ще подходят гостите към този двубой.

Казахстан – Исландия, гледай на живо онлайн тук Efbet

Прогноза: Казахстан – Исландия 2 @ 1,95 коефициент

Регистрация в Efbet + до 200 лв. Директен Бонус - Използвай Актуален Промо Код: 337 в Ефбет