Efbet - невероятното усещане от победата! (18+)

Уулвс гостува на Лестър с амбиция за нови точки

Уулвърхямптън си поставиха сериозни цели на старта на шампионата и скоро ще разберем, дали имат силите да ги изпълнят. Във втория кръг отбора гостува на Лестър, вижте прогнозата

„Лисиците“ се пропукаха на два пъти в откриващия сблъсък с Манчестър Юнайтед и в крайна сметка преглътнаха поражението. Оставайки с празни ръце те се отправят към своя „Кинг Пауър“, където ще гонят първи точки през сезона. Прибавяйки и това, че първият им гост е един от трите новака в лигата, победата е единствената цел.

Лестър има необходимото, за да изкопчи всичките точки и то накуп, дали ще го стори е коренно различен въпрос. Джеймс остава извън плановете им, докато под въпросителна са Оказаки и Союнчу, които са много назад във физическо отношение.

Уулвърхямптън се замеси в най-зрелищната среща на откриващия кръг като направи 2:2 с Евертън у дома, а лаврите бяха обрани от Невеш. Кавалейро е аут за идния сблъсък, като подобно нещо е в сила и за Адама Траоре, който все още има малък шанс да попадне в групата.

Покъртителните слабости в отбрана, които Лестър имаше преди седмица, ще останат назад в миналото, като тук тимът ще е преобразен и ще действа чувствително по-умело в защита и като нищо ще запази вратата си суха.

ПРОГНОЗА: 1 (DNB)